"Τράμπα" wordpress blog με ιστοσελίδα
-
Καλησπέρα σε όλους! Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το wp… Και όπως θα καταλάβετε απο τις παρακάτω ερωτήσεις μου θα πιάσετε οτι ειμαι και όλιγον άσχετος με το «αθλημα».
Λοιπόν για να μη πολυλογώ να σας πώ τον προβληματισμό μου απο το απόγευμα..
Έχω απο πέρσι το Γενάρη του 2013 ένα site κατασκευασμένο μέσω της wix.com ..και το οποίο έχω αγοράσει domain για 2 χρόνια .. Συγκεκριμένα απο τις 10.1.2013 μέχρι τις 10.1.2015. Η σελίδα ειναι η http://www.pireaspiraeus.com … Για να είμαι καλυμένος λοιπόν και στο wp , έφτιαξα και το pireaspiraeus.wordpress.com . Επειδή το όλο θέμα με τη wix με έχει ξενερώσει αφάνταστα πολύ γιατι είναι πολυ λίγα αυτα που μπορείς να κάνεις και εμένα με ενδιαφέρει να ανεβάζω ειδήσεις για τον Πειραιά…(άρα θέλω κάποιο news/magazine theme)
Δηλαδή θέλω οταν πληκτρολογεί κανείς το pireaspiraeus.com να βγαίνει το wordpress μου… Ψάχνοντας λίγο στο wp έκανα το redirect ,αλλα τελικά αντι να γίνει αυτο που ήθελα..έγινε το αντίθετο….δηλαδή μπαίνοντας στο pireaspiraeus.wordpress.com με πήγαινε στο pireaspiraeus.com ακριβώς όπως το έχω φτιάξει με τη wix. Επίσης ψάχνοντας για το dns που λέει στο mapping your domain ,είδα πως το wix μεν έχει ns1.wix.com και ns2.wix.com και το wordpress ανέφερε ns1.wordpress.com ns2.wordpress.com ns3.wordpress.com τα οποία σε καμια περίπτωση δεν μπόρεσα σε κάποιο σημείο να τα αλλάξω ώστε να αλλάξω host. Ενημερωτικά η wix παίρνει hosting(???) απο τη network solutions…δηλαδή η όλη κατάσταση ειναι παρε το αυγο και κουρεφ’το….Τι μου προτείνετε να κάνω??
Θέλω όσο πιο σύντομα γίνεται να κάνω το wordpress μου site αλλα με το παρόν domain (www.pireaspiraeus.com) …η μόνη λύση που βλέπω στον ορίζοντα είναι να κάνω μια παρόμοια με me ή με co…Ευχάριστω εκ των προτέρων..
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
- Το θέμα ‘"Τράμπα" wordpress blog με ιστοσελίδα’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.