υπερσύνδεσμοι και σελιδοδείκτες
-
στο post menu υπάρχει μόνο η επιλογή για σελιδοδείκτες ενώ εγώ ψάχνω την επιλογή για υπερσύνδεσμο. Αυτό που θέλω να κάνω είναι από τα περιεχόμενα του άρθρου να πάω με κλικ στο αντίστοιχο χ άρθρο που αριθμείται στα περιεχόμενα και ύστερα αντίστοιχα να δίνεται στον χρήστη η επιλογή από το άρθρο να πάει πατώντας στον τίτλο στα περιεχόμενα ξανά.
για διευκρινίσεις πείτε μου..Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς, τότε δες αυτό το άρθρο μου:
-
Ναι αυτό είναι και αν κατάλαβα είναι λίγο περίπλοκο γιατί πρέπει να το ρυθμίσω μέσω από την επιλογή text και όχι από την visual??
Ευχαριστώ.. -
-
-
έβαλα jump link αλλά οι λέξεις click me και see me εμφανίζονται δίπλα στο κείμενο και πρέπει να πατήσεις τις λέξεις αυτές για να παραπεμφθέις στο link ενώ εγώ θέλω να πατάς στο κείμενο..κοίτα αυτό και θα καταλάβεις..
http://ifestosedu.wordpress.com/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%8D/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/ -
α) Ναι, αυτά γίνονται στο λεγόμενο Text editor. (Όπως αντιλαμβάνεσαι, η διάκριση Visual vs Text/Κειμενογράφος είναι εσφαλμένη: και τα δύο κειμενογράφοι είναι, με διαφορά το ότι ο ένας δείχνει εικόνες, χρώματα κτλ ενώ ο άλλος δείχνει τον κώδικα για αυτά.)
β) Τα (άχρηστα) «Click me» και «See?» δεν υπάρχουν στο άρθρο μου. Φαντάζομαι πως τα βρήκες σε κάποιο άλλο σχετικό άρθρο με παραδείγματα.
γ) Η σελίδα σου είναι γεμάτη με λάθος κώδικες όπως π.χ. αυτοί:
<span style="color:#ffffff;"> <span style="color:#000000;"> <span style="line-height:1.5;"> <span style="font-family:Arial;">Πριν σου δείξω πώς ακριβώς να κάνεις αυτό που θέλεις, θα πρέπει να απαλλαγείς από όλα αυτά. Πρώτα, στο Visual editor, επίλεξε όλο το περιεχόμενο και πάτα το εργαλείο Remove formatting (το εικονίδιο με τη γομολάστιχα). Μετά, στο Text editor, αφαίρεσε αυτά (μετά την οριζόντια γραμμή):
και αυτά (στο τέλος):
</div>
δ) Αυτά δείχνουν ότι αντέγραψες το περιεχόμενο από κάπου αλλού – μάλλον από το Word ή κάτι τέτοιο. Ποτέ μην κάνεις copypaste από άλλη πηγή στο Visual editor: όταν χρειάζεσαι copypaste, να το κάνεις στο Text editor, ώστε να εισαχθεί μόνο το κείμενο και όχι τέτοιοι άχρηστοι κώδικες.
ε) Επίσης πριν σου δείξω πώς ακριβώς να κάνεις αυτό που θέλεις, είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κείμενα πρέπει να είναι σε μία σελίδα; Γιατί όχι χωριστές σελίδες;
-
κατάλαβα..τώρα διορθώνω ότι έχω κάνει εώς τώρα και θα επανέλθω..κοίτα και αυτό το λινκ αν μπορείς να βοηθήσεις: https://el.forums.wordpress.com/topic/%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82?replies=1
ευχαριστώ πολύ με βοήθησες να προχωρήσω χωρίς λάθη!! -
Διόρθωσα όλες τις σελίδες μου όπως μου είπες και τώρα πρέπει να βάλω σελιδοδείκτες..! Γνωρίζεις τον τρόπο??
-
βέβαια όταν πατάω δεξί κλικ>επιθεώρηση αρχείου για να δω τους κωδικούς εμφανίζονται πολλά τέτοια: <div> <div>
Στο text όμως δεν υπάρχουν.. ας προχωρήσουμε στα jump link
- Το θέμα ‘υπερσύνδεσμοι και σελιδοδείκτες’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.