φωτογραφίες
-
Γιατί όταν κάποιος κάνει click πάνω σε μια φωτογραφία, παίρνει την απάντηση: ‘You’re looking for something that it isn’t there’
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Ο πηγαίος κώδικας της σελίδας σου μου δείχνει ότι τις φωτογραφίες τις είχες αρχικά ανεβάσει μέσω άλλων σελίδων, τις επέλεξες για αυτήν που βλέπουμε μέσω της Media Library, και τις εισήγαγες με την επιλογή Post URL. Η επιλογή αυτή σημαίνει να ανοίγει η λεγόμενη attachment page όταν κάνεις κλικ στη φωτογραφία. Οι att. pages είναι προσαρτήματα των σελίδων ή των ποστ μέσω των οποίων ανεβαίνουν οι φωτογραφίες, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τις σελίδες αυτές τις έχεις διαγράψει (οπότε οι σύνδεσμοι οδηγούν σε att. pages που δεν υπάρχουν πια, οπότε προκύπτει η ειδοποίηση για σφάλμα 404 – not found).
Πες μου αν έχω δίκιο ως προς την προϊστορία αυτή και συνεχίζουμε, αφού μου πεις επίσης τα εξής:
• Όταν κάνεις κλικ στις φωτογραφίες, θέλεις να ανοίγουν τα πρωτότυπα ή να μη γίνεται τίποτα; (Προσωπικά θα θεωρούσα λογικότερο το δεύτερο, αφού δεν πρόκειται για καλλιτεχνικές φωτογραφίες που θα είχε ίσως σημασία να τις δει κανείς σε μεγάλο μέγεθος.)
• Ξέρεις τι σημαίνουν όλες οι επιλογές που σου προτείνονται όταν πρόκειται να εισάγεις μια εικόνα;
• Για Interface language έχεις Ελληνικά ή Αγγλικά; (Θα με βόλευε Αγγλικά).
• Κάνεις copy-paste από άλλο πρόγραμμα;
• Και, από περιέργεια, γιατί δημοσιεύεις pages αντί posts? -
Έχω ενεργοποιήσει κάποια λειτουργία για να μήν φαίνονται οι φωτογραφίες που ανεβάζω στα άρθρα απο τον δικό μου υπολογιστή.
Μήπως μπορώ να επαναφέρω την δυνατότητα να τίς βλέπω;
- Το θέμα ‘φωτογραφίες’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.