φόρμα επικοινωνίας
-
Φτιάχνω το blog για τον φιλανθρωπικο οργανισμό Σώσε 1 Παιδί και είμαι πολύ νέος στην υπηρεσία σας.
Αυτό το post αφορά την τρίτη και τελευταία ερώτηση που έχω (για τώρα).
Θέλω να βάλω φόρμα επικοινωνίας όπου με κάποιον τρόπο να κρατάω τα στοιχεία αυτών που θέλουν να αφήσουν τα στοιχεία τους και να επικοινωνίσκουμε μαζί τους. Σκέφτικά πως ένα απλό post με τα στοιχεία τους θα είναι αρκετό για αρχή, γιατί θα μπορώ να τα κάνω copy paste σε εξωτερική πηγή πχ excel ή ακόμη και access για χρήση αργότερα. Όμως αν πάνε όλα καλά και έχεο πολύς κόσμος επικοινωνία αυτό θα έιναι βαρύ για κάποιον να το υποστηρίξει. Εαν υπάρχει τρόπος να βάλουμε φόρμα επικοινωνίας όμως και κάπου να κρατάμε τα στοιχεία ατόματα αυτό θα γλύτωνε πολύ κόπο και χρόνο.
Το έχει κάνει κάποιος? Υπάρχει τρόπος?
Αν όχι, καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ πολύ.
Το site http://save1child.wordpress.comΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για μια φόρμα επικοινωνίας. Μπορείς να γράψεις το email σου με την παράκληση να επικοινωνούν μαζί σου ή να χρησιμοποιήσεις το Εμφάνιση > Widgets > Κείμενο ώστε να εμφανίζεις στο sidebar ένα σύντομο κείμενο με στοιχεία επικοινωνίας
-
Οκ , έχω σελίδα επικοινωνίας με τα στοιχεία μας.
Κρατάω το ότι δεν γίνεται να έχω φόρμα επικοινωνίας ώστε να κρατάω τα στοιχεία τους.
Αν πραγματικά ισχύει αυτό, θα σκεφτώ τρόπο και μπορείτε να θεωρήται λήξαν την ερώτησή μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ. -
Μπορείς να κλείσεις την ερώτηση σου κάνοντας επιλογή στο This topic is — resolved ώστε να δουν και οι μελλοντικοί χρήστες άλλοι ότι έχεις βρει απάντηση και η πιθανή ερώτηση τους να έχει καλυφθεί ήδη;
- Το θέμα ‘φόρμα επικοινωνίας’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.