Χαμένο password

• Άγνωστο's avatar

Ε, γειάσας παιδιά…ε, η ahtida85 είμαι πάλι…θα θελα τη βοήθειά σας σε κάτι..ε, εγώ έχω κάπου ένα πολύυυ παλιό μπλόγκ…στο wordpress οκ? ε, αυτό το μπλόγκ το’χα φτιάξει, κάποτε πριν πολλά χρόνια, στα πρώτα βήματά μου εδώ μέσα, ε, κοιτάξτε τώρα το’χω όμως κλείσει πολύυ καιρό χρόνια αλλά πρόσφατα σκέφτηκα να το σβήσω (ΔΕΝ υπάρχει λόγος, να υπάρχει πιστέυω πλέον) αλλά έχω χάσει καιρό το password θυμάμαι τη διέυθυνσή του και το νίκ που’χα τότε αλλά ΔΕΝ μπορώ, πουθενά να βρώ το password, και το ίδιο και με το μέιλ του…μπορώ να κάνω κάτι, γιανά τα βρώ και να διαγράψω επιτέλους και το μπλόγκ αυτό και το μέιλ του? ή δεν υπάρχει καμία λύση?…ευχαριστώ….

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Αν θυμάσαι το username, γίνεται. Οδηγίες εδώ:

Change or Reset Your Password

• Άγνωστο's avatar

Παιδιά γειάσας…εμ, μπήκα στο λίνκ που μου δίνετε, δώ έκανα τη διαδικασία που λέει αλλά…τίποτε…δ εν πήρα, κανένα μύνημα, για επιβεβαίωση για το καινούριο password αν και κοίταξα, το μέιλ μου ΔΕΝ υπάρχει τίποτε….μήπως πρέπει να δοκιμάσω το μέιλ μου?…δε ξέρω…και το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι ούτε τον κωδικό του μέιλ του μπλόγκ αυτού…και το άλλο, κακό είναι ότι θέλω να το σβήσω…όπωσδήποτε…..

• Άγνωστο's avatar

ε, παιδιά έχω μιά υποψία ότι πιθανόν,να έστειλε το μέιλ για επιβεβαίωση στο μέιλ του μπλόγκ αυτού…το παλιό μέιλ που είχε, τότε αυτό το μπλόγκ (που είναι ακόμη ενεργό)? ε, εγώ όμως θυμάμαι τη διέυθυνση αυτού του μέιλ αλλά δυστυχώς έχω χάσει το password και από, το μέιλ (τον κωδικό πρόσβασης στο μέιλ) μήπως ξέρετε π ως μπορώ να το βρώ,? κι αυτό? ο λογαριασμός αυτός είναι στο gmail όπως και άλλοι δύο από ένα, άλλο παλιό μπλόγκ επίσης και από το καινούριο που έφτιαξα πρίν ένα χρόνο?…..θα σας είμαι πολύυυ ευγνώμων εάν, με βοηθήσετε να σβήσω αυτούς τους παμπάλαιους λογιαριασμούς μέιλ και αυτά τα δύο παλιά μπλόγκς μου..ΔΕΝ τα ΄δουλέυω’ πιά, και θέλω να κρατήσω μό-νο αυτό που έχω τώρα..και το μέιλ του φυσικά…

• Άγνωστο's avatar

Ναι, το mail θα έχει πάει στην ηλ. διεύθυνση που είχες δώσει για εκείνο το blog.

Το πώς θα ανακτήσεις τον κωδικό πρόσβασης αυτής της ηλ. διεύθυνσης δεν είναι θέμα της WP: να κοιτάξεις τις οδηγίες που δίνει η εταιρεία στην οποία είχες ανοίξει την ηλ. διεύθυνση αυτή.

Αν δεν μπορέσεις να ξανααποκτήσεις την πρόσβαση σε αυτή τη διεύθυνση, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γράψεις στη WP για το πρόβλημα:

Contact

• Το θέμα ‘Χαμένο password’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.