account recovery link not working
-
hello!
i am trying for several days to add a recovery e-mail
every time, i click the confirmation button from the e-mail you send, the link get me in my WP account, yet, when i go to check, the message ‘please verify your email’ is still there… again and again and again… i starts to be really annoying!please let me know what is going on,
Thank you
* i also have another issue with an old site of mine who doesn’t exist 2-3 years now, yet it still appears in my account and i can not delete it! …but maybe this issue should be posted on another topic?
-
Χαίρεται,
Το θέμα με την επιβαιβέωση του email είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στον browser που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε με κάποιον άλλο browser και πες μου να συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα.
Όσον αφορά το θέμα με το παλιό site αν είναι το liquidsun.xyz, τότε μπορώ να το αποσυνδέσω από το λογαριασμό σου.
-
Καλησπέρα!
Έχω δοκιμάσει και με Firefox και με Opera που είναι οι βασικοί μου browsers καθώς και με το Microsoft Edge!
Πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή ….τίποτα!!!
Βεβαίως δεν σκοπεύω να εγκαταστήσω και 4ο browser, όπως καταλαβαίνεται πάει πολυ.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι, είτε κλικάρω απ’ ευθείας το λινκ μέσα από το μειλ μου, είτε κάνω copy το λινκ και paste στον browser (σε οποιονδήποτε browser!) κάνει αυτόματα redirect στο wordpress.com και με βγάζει στην αρχική μου σελίδα.
Σε περίπτωση που ρωτήσετε, έχω ήδη δοκιμάσει βεβαίως ΚΑΙ με απενεργοποιημένα τα ad-block…
…ίσως είναι σημαντικό να προσθέσω επίσης ότι το email ανάκτησης που έβαλα, είναι το παλιό email που χρησιμοποιούσα ως βασικό τόσα χρόνια… μηπως γίνεται εκεί κάποιο μπέρδεμα? ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο…
-
Για το άλλο θέμα, ναι για το liquidsun.xyz μιλάω, έχει διαγραφεί από το 2018, οπότε παρακαλώ διαγράψτε το.
Το αποσύνδεσα.
—
Όσον αφορά το email. Πηγαίνετε στην σελίδα ανάκτησης λογαριασμού (https://wordpress.com/me/security/account-recovery) και πατήστε αποστολή ξανά ώστε να σας σταλεί ένα νέο μήνυμα καθως το προηγούμενο έχει πιθανώς λήξει.
Αν και πάλι δεν μπορέσετε να το επιβεβαιώσετε, πείτε μου και θας στείλω εγώ ένα email να απαντήσετε και να κάνουμε την επιβεβαίωση χειροκίνητα.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία. Αυτό είναι κάτι πραγματικά σπάνιο.
-
Μολις το έκανα, αλλα δεν εγινε τιποτα, εξακολουθει να βγαζει το μηνυμα!
Εχω ομως την εντυπωση οτι προκειτε περι bug!
Γιατι, πρωτα εσβησα το μειλ και πατησα αποθηκευση, πριν το ξαναβαλω.
Αυτοματα, μου ηρθε μηνυμα οτι εχετε διαγραψει το μειλ ανακτησης!
Οποτε, υποθετω, οτι το μειλ ειχε οντως καταχωρηθει επιτυχως, αλλα για καποιο λογο, το μηνυμα συνεχιζε να υπαρχει!τελος παντων, το ξαναεβαλα οπως ειπα, εκανα τη διαδικασια και το μηνυμα ειναι ακομα εκει…
-
Έχω ενημερώσει τους developers που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι και θα απαντήσω εδώ μόλις έχω νέα τους. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
-
-
Χαίρεται,
Μου απάντησαν οι developers και μου είπαν ότι μπορεί να οφείλεται στην γλώσσα του interface η οποία είναι στα Ελληνικά. Θέλω να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη γλώσσα στα Αγγλικά και να κάνετε εκ νέου την αυθεντικοποίηση του email. Μετά μπορείτε να γυρίσετε τη γλώσσα στα Ελληνικά.
Η επιλογή αυτή βρίσκεται εδώ:
-
-
Τέλεια! Χαίρομαι που δούλεψε. Θα το αναφέρω στους developers μας ώστε να το διορθώσουν.
- Το θέμα ‘account recovery link not working’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.