alkimos
-
-
α) http://alkimos.wordpress.com/ Σε αυτό το blog αναφέρεσαι;
β) Τι σημαίνει «δεν μπορώ να βρω το blog»; Πού δεν μπορείς να το βρεις; -
σε αυτο αναφερομαι, και εχω εναν παλιο κωδικο εισοδου που δεν φαινεται να λειτουργει.
εντωμεταξυ πηρα το ακολουθο mail:Από:
«Alkimos Archive» [email αφαιρέθηκε]
Προσθήκη του αποστολέα στις Επαφές
Προς:
[ονομα και email αφαιρέθηκε]Σε ευχαριστώ φίλε μου για το ενδιαφέρον σου για το περιεχόμενο του μπλοκ αλλά σε πληροφορώ, πως η λειτουργία του έχει ανασταλεί οριστικά. Ο λόγος που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι, η πεποίθηση μου στο μεταξύ, πως η θεωρητική προσέγγιση στα κακώς κείμενα είναι μάταιη ή μικρής αξίας… Γι αυτό έχω περάσει στην ενεργό δράση, από το δικό μου προσωπικό μετερίζι.
Σου εύχομαι να καταφέρεις να βρεις διέξοδο –αν δεν έχει συμβεί αυτό ακόμη- μέσα από αυτή την σκοτεινή και οδυνηρή κατάσταση στην οποία μας έχει οδηγήσει η διαφθορά, ο νεποτισμός και ο δήθεν εκσυγχρονισμός.
Φιλικά
Άλκιμος
Στις 18 Αυγούστου 2012 11:15 μ.μ., ο χρήστης [όνομα και mail αφαιρέθηκε] έγραψε:
αγαπητε κ.αλκιμος! παρολο που εχω κωδικο δεν μπορω να εντοπισω το blog σας στο world press! αν μπορειτε να μου δωσετε οδηγιεσ θα ημουν υποχρεος!με εκτιμηση
stroberon
-
Σόρυ, δεν καταλαβαίνω ούτε τι θέλεις ούτε γιατί μεταφέρεις εδώ αυτά τα mail. (Και είναι ανεπίτρεπτο να κοινοποιείς ηλ. διευθύνσεις σε δημόσια φόρουμ).
- Το θέμα ‘alkimos’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.