all links dissappeared from side bar
-
Καλημέρα. Με απόγνωση διαπιστώνω σήμερα ότι έχασα όλους τους συνδέσμους από την πλαϊνή στήλη.Μπορώ να τους επαναφέρω μια και υπάρχουν ακόμη στο αρχείο μου; Μήπως παραφόρτωσα την πλαϊνή στήλη και σβήστηκαν αυτόματα;Ευχαριστώ.
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Καλημέρα. Μπορείς να μου πεις το όνομα του blog και αν άλλαξες κάτι πριν συμβεί αυτό.. πχ theme;
-
Το όνομα του blog είναι Rocks de Milo . Δεν άλλαξα ούτε θέμα ούτε κάτι άλλο. Το μόνο που έκανα, ήταν να αλλάξω θέση στις «μονάδες» (με την ευκαιρία της νέας δυνατότητας drag and drop)και να προσθέσω φωτογραφίες σε ένα από τα «κείμενα». Μήπως ήταν πολύ μεγάλες οι φωτογραφίες; Τι αφαίρεσα τώρα, αλλά δεν μπορώ να επαναφέρω τους «συνδέσμους» καθόλου.Ευχαριστώ για την πάντα άμεση ανταπόκριση.
-
Οι φωτογραφίες δεν παίζουν ρόλο. Αυτό που νομίζω ότι συνέβη είναι το εξής: έχεις γεμίσει το sidebar με widgets και δεν μπορεί να δείξει άλλα. Προσπάθησε να βγάλεις μερικά widgets και να αφήσεις μόνο αυτό με τα links για να δεις αν εμφανιστούν.
-
Το δοκίμασα, αλλά οι σύνδεσμοι έχουν χαθεί. Υπάρχει κάποιος σύντομος τρόπος να επαναφέρω τους συνδέσμους στο widget «links»? Ή πρέπει τώρα να τα προσθέσω από την αρχή;Ευχαριστώ και πάλι.
-
Άκυρο! Είχες δίκιο! Βιάστηκα. Με την ευκαιρία, μήπως ξέρεις πόσα widgets μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος;
-
Το όριο ορίζεται από το κάθε theme. Θεωρητικά μπορείς να βάλεις όσα θέλεις αλλά αν ο σχεδιαστής του theme το έχει φτιάξει με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται όμορφο και να εμφανίζει widgets μέχρι ένα σημείο τότε αυτό είναι και το όριο. Το δοκιμάζεις σε κάθε theme και βλέπεις.
-
- Το θέμα ‘all links dissappeared from side bar’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.