Aνεπιθύμητη διαφήμιση

• Άγνωστο's avatar

καλησπερα σας.Θα ηθελα να σας ρωτησω για τις διαφημισεις.
    Στο blog μου εμφανιζονται διαφημισεις της ομαδας του Ολυμπιακου κατι που ειναι εντελως αθεμιτο διοτι το blog μας ειναι blog του Παναθηναικου και μας δημιουργουν τεραστιο προβλημα λογω της μεγαλης αντιπαλοτητας που υπαρχει αναμεσα σε αυτες τις δυο ομαδες.Δεν θελω να πληρωσω για να αφαιρεθουν οι διαφημισεις αλλα θα ηθελα τουλαχιστον να μην διαφημιζονται οι αντιπαλοι μας μεσα απο το Blog μας.Ας διαφημιζονται αλλες εταιριες αλλα οχι τα σαιτ των αντιπαλων μας.Οποιος γνωρίζει ας μου πως μπορω να το αλλαξω/διορθωσω αυτο.Υπάρχει καποια επιλογή?πχ να αλλάξω κατηγορία στο blog?
    Ρωτησα στην wp και αυτος που απάντησε δεν έδωσε καν απάντηση για το θέμα απλά πολύ αγενώς μου είπε να πληρώσω για να μην έχω διαφημίσεις.
    Ευχαριστω πολυ

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Αγενώς ή μη, ατυχώς αυτή είναι η σωστή απάντηση. Στα blog wp.com εμφανίζονται περιστασιακά διαφημίσεις, για προφανείς λόγους. Οι διαφημίσεις είναι της Google, οπότε η WP δεν μπορεί να ρυθμίσει το ποιές θα είναι αυτές. O μόνος τρόπος να τις αποφύγεις είναι το σχετικό upgrade.

Ads on WordPress.com

• Το θέμα ‘Aνεπιθύμητη διαφήμιση’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.