Currently in Square Space with active domain – Request of free trial in WordPress
-
Hi! Is there anyone that have encountered and solved the same problem?
I nee guidance as to how I can initiate a free trial period with WordPress, given that I have an active domain and webpage.
I am trying to start re-designing my webpage with WordPress, however, the system asks me to declare the domain name, which in my case is active.
Is it possible that WordPress allows me to enter the free trial period in order to re-design my webpage with WordPress and how?
Apostolia
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Γειά σου Αποστολία,
Δεν υπάρχει δοκιμαστική περίοδος για κανένα από τα επί πληρωμή πλάνα του WordPress.com. Βλέπω όμως ότι έχεις ήδη δημιουργήσει ένα site στο δωρεάν πλάνο (psychoeducationeu.wordpress.com) και μπορείς να δουλέψεις εκεί. Όταν τελειώσεις μπορείς να αναβαθμίσεις σε ένα από τα πλάνα και να μεταφέρεις το domain εδώ.
Πες μου αν έχεις περισσότερες απορίες.
-
Γεια σου Fstat,
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Επομένως, μπορώ να ορίσω διαφορετικό domain name – συγκεκριμένα, αυτό που έχω ήδη ενεργό με άλλη ιστοσελίδα – αργότερα (διαφορετικό από αυτό που έχω ήδη ορίσει στην wordpress κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου στο δωρεάν πλάνο);
-
Μπορείς να δημιουργήσεις ένα δωρεάν subdomain (π.χ. https://myfreesite.wordpress.com). Για κανονικό domain θα πρέπει να αγοράσεις ένα πλάνο πρώτα.
Επίσης, αν μεταφέρεις ή κατοχυρώσεις ένα domain εδώ, τότε το δωρεάν subdomain θα γίνει κρυφό και θα γίνεται αυτόματη ανακατεύθυνση στο κανονικό domain.
-
Καλημέρα, ευχαριστώ.
Δηλαδή, δεν γίνεται να αλλάξει το domain name που πρόχειρα έχω δώσει με το αληθινό που φιλοξενείται αλλού, χωρίς ανακατεύθυνση; -
Έχω μπερδευτεί.
Εγώ έχω ήδη ενεργή σελίδα, σχεδιασμένη αλλού και με το επιθυμητό domain name.Επομένως, η ερώτησή μου είναι:
Mπορώ να δηλώσω το αληθινό domain name με πλάνο επί πληρωμής σε εσάς μέχρι να επανασχεδιάσω την σελίδα μου σε εσάς, και όσο καιρό χρειαστώ για να την σχεδιάσω σε εσάς να παραμένει ανεπηρέαστη-ενεργή η υπάρχουσα σελίδα μου που έχει το ίδιο domain name, γιατί αυτή που θα σχεδιάζω σε εσάς θα είναι μη δημοσιευμένη;
-
δεν γίνεται να αλλάξει το domain name που πρόχειρα έχω δώσει με το αληθινό που φιλοξενείται αλλού, χωρίς ανακατεύθυνση;
Η διεύθυνση που έχεις ήδη (psychoeducationeu.wordpress.com) θα μείνει ως έχει. Απλά όταν συνδέσεις το domain σου δεν θα είναι πια φανερή.
Mπορώ να δηλώσω το αληθινό domain name με πλάνο επί πληρωμής σε εσάς μέχρι να επανασχεδιάσω την σελίδα μου σε εσάς, και όσο καιρό χρειαστώ για να την σχεδιάσω σε εσάς να παραμένει ανεπηρέαστη-ενεργή η υπάρχουσα σελίδα μου που έχει το ίδιο domain name, γιατί αυτή που θα σχεδιάζω σε εσάς θα είναι μη δημοσιευμένη;
Δεν χρειάζεται καν να δηλώσεις το domain σου κατά την αναβάθμιση σε κάποιο πλάνο. Υπάρχει επιλογή να παρακάμψεις αυτό το βήμα και να κρατήσεις μόνο την .wordpress.com διεύθυνση.
Όταν τελειώσεις με το σχεσιασμό του νέου σου site, τότε θα συνδέσεις το domain σου. Μέχρι τότε το ήδη υπάρχον site σου θα λειτουργεί κανονικά.
- Το θέμα ‘Currently in Square Space with active domain – Request of free trial in WordPress’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.