Download media library content
-
Hello. I’m trying to export media library. I get: Failed – Network error.
The file is about 750MB
Could you help me? -
Χαίρεται,
Δοκιμάστε με κάποιον download manager όπως το DownThemAll που δουλεύει με όλους τους browsers.
Αν πάλι διακόπτεται η λήψη δοκιμάστε να κατεβάσετε τα αρχεία σας σε τμήματα (π.χ. ανά μήνα, τρίμηνο, κλπ.). Αυτό μπορείτε να το κάνετε από κλασσικό dashboard του site σας στην παρακάτω διεύθυνση:
https://choosehappiness4u.wordpress.com/wp-admin/export.php
Επιλέξτε «Πολυμέσα» και μετά δώστε το εύρος της ημερομηνίας.
-
Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Με τον τρόπο που μου έδειξες, δεν κατεβάζει το media library, αλλά τα xml αρχεία content.Με λίγο ψάξιμο διάβασα πως υπάρχει όριο χρόνου για το download που ζητάω.
Μπορείτε να μου δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο?
Προσπαθώ να κατεβάσω 760MB και φτάνω μέχρι τα 350MB.Ευχαριστώ.
-
Με τον τρόπο που μου έδειξες, δεν κατεβάζει το media library, αλλά τα xml αρχεία content.
Ναι, σωστά. Άρα δεν σου κάνει.
Με λίγο ψάξιμο διάβασα πως υπάρχει όριο χρόνου για το download που ζητάω.
Μπορείτε να μου δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο?Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να ρυθμίσουμε μόνο για το site σου. Χρειάζεται επέμβαση σε όλη την υποδομή μας. Οπότε καταλαβαινεις ότι δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την αλλαγή και να ρισκάρουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε όλα τα υπόλοιπα sites που φιλοξενούμε.
Γενικά, όταν σταματάνε οι λήψεις λόγω χρόνου οφείλεται και σε χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης από μεριά του χρήστη. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσεις μία άλλη σύνδεση (π.χ. data από κινητό); Αν όχι, πες μου και θα δοκιμάσω να σου στείλω τα αρχεία σου με κάποιον άλλο τρόπο ώστε να μπορέσεις να τα κατεβάσεις χωρίς διακοπές.
-
-
Τελικά ούτε με Downthemall και 4G τα κατάφερα.
Γίνεται να μου τα στείλετε με κάποιον τρόπο εσείς? -
-
-
-
-
Το αρχείο που μου στείλατε είναι 470ΜΒ .zip και βγαίνει περίπου 500ΜΒ unzipped.
Το original ειναι 750ΜΒ. Βλέπω λείπουν οι εικόνες από το 2019 και από τα μισά του 2020 και μετά.
Θέλω να τα κάνω import μετά σε wordpress.org. Τα μισά post θα είναι χωρίς εικόνα… -
Το αρχείο έχει μικρότερο μέγεθος γιατί είναι συμπιεσμένο (zip) ώστε να μπορέσει να κάτεβει πιο γρήγορα.
Τώρα όσον αφορά τα αρχεία που λέιπουν, δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα, οπότε δεν ξέρω τι συνέβει.
Όμως αναφέρετε ότι θέλετε να κάνεντε μεταφορά σε άλλο WordPress site. Οπότε δεν χρειάζατε να κατεβάσετε όλα τα αρχεία σας. Το αρχείο export (XML) είναι αρκετό. Ο WordPress importer στο νέο σας site θα αναλάβει να μεταφέρει αυτόματα τις φωτογραφίες σας και να τις επισυνάψει στα αντίστοιχα άρθρα.
Η επιλογή για λήψη πολυμέσων είναι για περιπτώσεις backup ώστε να έχετε τα αρχεία σας και τοπικά στον υπολογιστή σας.
Δηλαδή αρκεί να κάνετε εξαγωγή ένα (πολυ μικρό) αρχείο ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:
https://wordpress.com/support/export/#export-your-content-to-another-blog-or-platform
-
-
Εφόσον θα πάμε σε άλλο hosting και θα αλλάξει και το domain οι εικόνες θα είναι εντάξει με το import?
Θέλω να σιγουρευτώ.
Θα πάμε απο wordpress.com σε wordpress.org
Ευχαριστώ
-
Εφόσον θα πάμε σε άλλο hosting και θα αλλάξει και το domain οι εικόνες θα είναι εντάξει με το import?
Ναι, αυτή ακριβώς είναι η λειτουργία του importer. Ουσιαστικά ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο site και αυτόματα εισάγονται τα άρθρα, οι σελίδες, οι εικόνες, κλπ. Δεν χρειάζεται να να γίνει χειροκίνητα αυτή η διαδικασία. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνενετε εσείς είναι να φτιάξετε το layout του site καθώς μενού, widgets, κλπ. δεν μεταφέρονται.
- Το θέμα ‘Download media library content’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.