Drag and arrange images
-
Good morning,
I cannot drag and arrange new images on my galleries. They are stuck at the bottom of the page. I also tried the desktop app to rearrange the gallery images, but the problem persists.WP.com: Yes
Correct account: YesΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
Αναφέρεσαι στο manikrecords.wordpress.com; Ρωτάω γιατί δεν φαίνεται πως έχεις κάνει κάποια ενέργεια σε αυτό για πάνω από ένα χρόνο.
Εάν όντως εργάζεσαι σε αυτό το site, τότε ποιά είναι η σελίδα που έχεις θέμα με την γκάλερι;
-
Γειά σας,
Ναι, σε αυτή αναφέρομαι. Δεν έχω προσθαφαιρέσει σελίδες, αλλά τροποποιώ τις galleries τακτικά. Σε καμία δεν μπορώ να σύρω φωτογραφίες. Παράδειγμα: -
Για να αποκλείσουμε ότι μπορεί να είναι κάποιο θέμα με τον browser σου καθάρισε την cache του (https://wordpress.com/support/browser-issues/#clearing-your-browser-cache) και απενεργοποίησε όλα τα πρόσθετα. Μετά δοκίμασε να επεξεργαστείς τις galleries.
Γενικά να ξέρεις ότι δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να έχεις τόσες πολλές εικόνες μέσα σε μία gallery. Αν κάτι πάει στραβά τότε μπορεί να χαθούνε όλες.
Επίσης παρατήρησα ότι ακόμη χρησιμοποιείς τον Classic Editor. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό, απλά τα νέα blocks για εικόνες και galleries που υπάρχουν έχουν πολύ περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη συμβατότητα με τα καινούργια θέματα και τις νεότερες εκδόσεις του WordPress.
-
Το έκανα ήδη αυτό. Δεν είναι θέμα του browser. Προσπάθησα με πολλούς, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης δοκίμασα και την εφαρμογή, αλλά και πάλι είχα πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ πολλές εικόνες επειδή έχω δισκάδικο και κάθε εικόνα αντιπροσωπεύει δίσκο.
Προτιμώ να μην αλλάξω editor γιατί με βολεύει αρκετά αυτός, τουλάχιστον για την ώρα.
-
Λοιπόν, το δοκίμασε αυτό που περιγράφεις και όντως δεν αλλάζουν θέση οι εικόνες. Το έχω αναφέρει ήδη στην αρμόδια ομάδα και θα σε ενημερώσω εδώ όταν διορθωθεί.
-
- Το θέμα ‘Drag and arrange images’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.