Favicon και poll
-
Παλαιότερα που δημιούργησα ένα μπλογκ μπορούσα και να αλλάξω το favicon και να δημιουργήσω ένα ερωτηματολόγιο,τώρα που φτιάχνω ένα άλλο μπλογκ δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα! Γιατί;
*Έχω κάνει map με δικό μου domain.Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Πήγαινε στην παρακάτω διεύθυνση και πάνω αριστερά έχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις favicon στο blog σου.
http://periigitis.gr/wp-admin/options-general.phpΕπίσης για να δημιουργήσεις ερωτηματολόγιο (poll) σε ένα post ή μία σελίδα μπορείς μόνο από το κλασσικό Dashboard και όχι από το καινούργιο interface.
Πάτα έδω για το κλασσικό Dashboard:
http://periigitis.gr/wp-admin/ -
-
-
Καλησπέρα,μια ερωτηση ακόμη,μπορώ να επεξεργαστώ στο footer το » δημιούργησε μπλογκ με το wp» κλπ ή να το αφαιρέσω; Επίσης προσπαθώ να προσθέσω ημερολόγιο,ρολόι κλπ με html μέσω του text από την παραμετροποίηση αλλά δεν μου τα βγάζει στη πλευρική στήλη παρά μόνο λινκς.. Γιατί;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. -
Οι όροι χρήσης δεν σου επιτρέπουν να μεταβάλλεις το εν λόγω κείμενο. Σου παραθέτω την παράγραφο αυτούσια
Automattic reserves the right to display attribution links such as ‘Blog at WordPress.com,’ theme author, and font attribution in your blog footer or toolbar. Footer credits and the WordPress.com toolbar may not be altered or removed regardless of upgrades purchased.
Όσον αφορά το ημερολόγιο είδα ότι προσέθεσες ένα. Για το ρολόι τώρα πρέπει να βρεις ένα που ο ο HTML κώδικας του να είναι υποστηριζόμενος από το WordPress.com. Σου παραθέτω ποιά HTML tags υποστηρίζονται στο text widget:
-
Μάλιστα,το ημερολόγιο που έβαλε είναι ήδη υπάρχον γι αυτό το πήρε κανονικά.
Δεν είναι custom κώδικας δηλαδή ,εκεί έχω θέμα. Στην ουσία θέλω να βάλω ένα ρολόι,τον καιρό κ ίσως αν μπρεσω Ένα ημερολόγιο ή κάτι παρόμοιο που θα δείχνει προσεχείς εκδηλώσεις…
Χμμ μάλιστα πρέπει να ψάξω δηλαδή,κάτι θα υπάρχει συμβατό ! Δε μπορεί..!
Ευχαριστώ και πάλι -
Όταν έχεις το site σου στο WordPress.com τότε έχεις αυτούς τους περιορισμούς κυρίως για λόγους ασφαλείας της όλης πλατφόρμας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ανοίξεις θέμα στο αγγλικό forum. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα έχουν πειραματιστεί με HTML στο text wigdet.
-
Ευχαριστω.
Εχω ανοιξει ενα θεμα αλλα δεν βλεπω καποια λυση ελπιζω να βοηθησει η wp. -
Kαλησπερα και παλι.Μια ερωτηση ακομη αν ειναι ευκολο,θελω με καποιον τροπο να φτιαξω ενα ερωτηματολογιο στο blog υπάρχει κατι περα απο google doc φυσικα που ειναι η πιο ευκολη λυση ωστε να το βαλω σαν συνδεσμο ή κατι τετοιο.
Ευχαριστω -
Eπισης ο μονος τροπος για να αφεραισω ή μετακινησω το search bar πρεπει να εχω παει σε premium ;
-
Για ερωτηματολόγιο θα σου πρότεινα το Polldaddy το οποίο είναι ήδη ενσωματωμένο στο WordPress.com.
Για να δημιουργήσεις ένα ερωτηματολόγιο σε ένα post ή μία σελίδα πρέπει να το κάνεις μέσα από το κλασσικό Dashboard. Δεν και αυτό το screenshot για να καταλάβεις καλύτερα.Για να αφαιρέσεις το search box πρέπει να επέμβεις στο CSS του θέματος. Custom CSS δυνατότητα σου δίνουν μόνο τα premium και business πακέτα.
-
Το γνωρίζω το polldaddy απλα νομίζω πως μπορείς να κάνεις μια ερώτηση Εγώ Θελω πολλές! Γίνεται;
Ούτε να το μετακίνησω το search box δε παίζει έτσι; Γιατί δε το βλέπω ούτε καν στα widget! -
Με το Polldaddy για πολλαπλές ερωτήσεις φτιάχνεις survey και όχι poll.
To search box είναι «ενσωματωμένο» στο θέμα, δεν είναι widget. Με Custom CSS μπορείς να το μετακινήσεις ή να το κρύψεις τελείως.
-
-
-
Kαλησπερα και παλι,ελπιζω να ειναι τελευταιο ερωτημα,ρωταω εδω γιατι νομζιω πως ξερω την απαντηση και δεν θα χρειαστει να ανοιξω νεο τοπικ. Θελω να αλλαξω την ημερομηνια στο κιτρινο πλαισιο που δημοιευεται σε καθε ερθρο,ενδεχεται να μην γινεται γιατι πρεπει να επεμβω σε css;
Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου -
Επισης θελω στην αρχικη μου σελιδα να εχω μεχρι 5 αρθρα το αλλαζω απο τις ρυθμισεις αλλα δεν αλλαζει,θελω μετα να πηγαιω σε αλλη σελιδα και οχι να κανω μονο scroll down για να δω ολα τα αρθρα!
-
Αν εννοείς τη μορφή της ημερομηνίας αυτό γίνεται απο το Dashboard σου. Μπορείς να δεις περισσότερα και εδώ:
https://en.support.wordpress.com/settings/general-settings/2/#date-formatΌσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου, είναι ενεργοποιημένο το infinte scroll. Για να το απενεργοποιήσεις πήγαινε στον Dashboard σου και ξετίκαρε το Στο άπειρο και ξανά πίσω – Αυτόματη φόρτωση περιεχομένου (Scroll Infinitely στα αγγλικά).
-
Το ξετικαρα! Γινεται να βγαζει επομενη σελιδα και οχι «περισσοτερες δημοσιευσεις» ; ή εξαρταται απο το theme αυτο;
Οσο για το πρωτο,οχι,αν δειτε σε ενα αρθρο εχει διπλα σε ενακιτρινο πλαισιο ημερομηνια και απο ποιον δημοσιευθηκε κ ειναι στο αμερικανικο στυλ,αυτο θελω να αλλαξει.
- Το θέμα ‘Favicon και poll’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.