followers and email followers
-
it seems that since months now the followers i invite via email, they get a message a bit confusing, asking them to make a wordpress account if they dont own already. although this is not mandatory, they get confused and they sign up. And suddenly i have the same person as a follower and as an email follower. That gives a false impression on the number of followers… Any suggestion?
-
Χαίρεται,
Όταν προσκαλείς κάποιον πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσει ένα λογαριασμό WordPress.com για να μπορέσει να εγγραφεί στο site.
Αν ακολουθεί ήδη το site σου, του στείλεις πρόσκληση, και δημιουργήσει λογαριασμό WordPress.com, τότε θα γίνει συγχώνευση εκτός αν δηλώσει άλλο email κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του.
Μπορείς να μου πείς τη διεύθυνση του site σου καθώς και το όνομα χρήστη ενός από τους ακολούθους σου όπου συμβάινει αυτό;
-
Καλησπέρα. Κι όμως μπορώ να καλέσω κάποιον και αυτός γράφοντας μόνο το email να με ακολουθεί. Στο mail επιβεβαίωσης τους λεει κάπως tricky πως αν θελουν να το διαβασουν στο wordpress reader τοτε να φτιαξουν λογαριασμό. Απλά αρκετοί «ψαρώνουν» και κάνουν λογαριασμό. Το site είναι το takathekasta.gr και προέρχεται από το takathekasta.worpress.com.
Ένα παράδειγμα λοιπόν ο χρήστης (το email είναι ορατό μόνο σε συντονιστές και προσωπικό) , followers via email ,που υπάρχει και ως Candy Karra@candykarra στους followers. Έχω σίγουρα πάνω από 20 τετοιους χρήστες. Και επίσης από χθες για κάποιο λόγο σε καποιους εμφανίζεται δυο φορές η διεύθυνσή τους στη λίστα των followers via email.
Επίσης παρατήρησα πως όταν εγγράφονται και από το contact form στο site τότε σίγουρα είναι προαιρετική η δημιουργία λογαριασμού αλλά δεν το λέει καθαρά με αποτέλεσμα να φτιαχνουν λογαριασμό. (το είδα με τα μάτια μου).
Σας ευχαριστώ -
Ένα παράδειγμα λοιπόν ο χρήστης (το email είναι ορατό μόνο σε συντονιστές και προσωπικό) , followers via email ,που υπάρχει και ως Candy Karra@candykarra στους followers.
Δεν μπόρεσα να βρώ αυτό το χρήστη στους Followers, είναι μόνο στους Email Followers. Εκτός εάν τον έσβησες πρόσφατα.
Γενικά να ξέρεις πως αν κάποιος δεν εγγραφεί στο site σου από μόνος του, αλλά του στείλεις πρόσκληση, τότε θα του ζητηθεί να δημιουργήσει λογαριασμό WordPress.com.
Επίσης παρατήρησα πως όταν εγγράφονται και από το contact form στο site τότε σίγουρα είναι προαιρετική η δημιουργία λογαριασμού αλλά δεν το λέει καθαρά με αποτέλεσμα να φτιαχνουν λογαριασμό.
Ναι, αυτό το widget σε αφήνει να εγγραφείς μόνο με email.
Η προτροπή για δημιουργία λογαριαμού γίνεται διότι δίνεται η δυνατότητα στους followers να χρησιμοποιήσουν τον WordPress.com Reader καθώς επίσης και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από τις mobile εφαρμογές. Είναι γενικά μία πιό μοντέρνα προσέγγιση συγκριτικά με τις email ενημερώσεις.
-
Oκ αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, παρ όλα αυτά να πω πως έχω αρκετούς που μόλις είδαν πως πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω και να φτιάξουν λογαριασμό, λάκισαν.
Το μόνο που δεν έχουμε λύσει ακόμα είναι αυτό με τους followers. Την candy τη βλέπω ακόμα στους followers όπως και άλλους που ταυτόχρονα τους βλέπω και στους via email.
Ας πούμε το νούμερο των «wordpress.com» followers Μου τους λεει 61 , νούμερο που είμαι σίγουρος πως εσύ το βλεπεις μικρότερο. Και οι via email ειναι 52. Αυτούς όλους παρακάτω τους βλέπω και στους via email (γιατί τέτοιοι είναι, δεν θα έπρεπε να τους βλέπω στους wordpress.com followers.)antoniskaristinos
lenasakketouyahoogr
foulabel
kromm70
thyrogen
iggy2019
Natasha Machaira
christina drakakaki
kramae
tdovrisyahoogr
stalkervii
athinakall
bonakistasos
malexopoulou
angelinagiann
199195e
beatricekalaitzi
dimitrisdaniel
elenat8870
sophmarivo
georgefotiadis
antoniskarapatakis
elagouda
dimio69
athpalΣε ευχαριστώ για το χρόνο σου
-
παρ όλα αυτά να πω πως έχω αρκετούς που μόλις είδαν πως πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω και να φτιάξουν λογαριασμό, λάκισαν.
Ναι, αυτό είναι αναπόφευκτο όταν στέλνεις μία πρόσκληση, έτσι λειτουργεί το σύστημα. Για να εγγραφεί κάποιος μόνο μέσω email θα πρέπει να το κάνει μέσω το αντίστοιχου widget ή φόρμας από το site σου.
Το μόνο που δεν έχουμε λύσει ακόμα είναι αυτό με τους followers. Την candy τη βλέπω ακόμα στους followers όπως και άλλους που ταυτόχρονα τους βλέπω και στους via email.
Ακόμη δεν μπορώ να βρώ δίπλοτυπους followers. Αυτό συμβαίνει μόνο αν κάποιος χρησιμοποιήσει ένα email το οποίο δεν σχετίζεται με ένα WordPress.com λογαριασμό.
Για να το εξετάσω καλύτερα αυτό θέλω το username ενός follower σου καθώς επίσης και το email του από τη λίστα Followers by Email. Δηλαδή θέλω τα στοιχεία ενός ατόμου που βρίσκεται και στις δύο λίστες.
Σημείωση: Η διεύθυνση email θα αποκοπεί από την απάντησή σου, αλλά εγώ θα μπορώ να την δω.
- Το θέμα ‘followers and email followers’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.