Hide article from my homepage
-
After a lot of searching, I have found out that in order for my blocks (articles) to appear only when one clicks in one of the two categories that I have set, I have to use a plugin which will enable me to do it (WP Hide Post plugin), so my home page will be without articles. Is that the case? Because I’m not sure. Is there a CSS code which will do the job, or what are the options I have for solving the issue? Thank you
WP.com: Yes
Correct account: YesΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
Δεν χρειάζεται κάποιο plugin ή CSS για να κρύψεις τα άρθρα σου από την αρχική σελίδα. Μπορείς απλά να ρυθμίσεις το θέμα σου ώστε αν εμφανίζει μια συγκεκριμένη σελίδα ως αρχική.
Για να το ρυθμίσεις αυτό, πήγαινε Εμφάνιση > Προσαρμογή > Homepage Settings και επέλεξε το «A static page». Κατόπιν διάλεξε μία σελίδα που θες να εμφανίζεται ως αρχική. Εάν δεν έχεις κάποια, μπορείς να δημιουργήσεις μία (Σελίδες > Νέα σελίδα).
Επίσης παρατήρησα πως έχεις προσθέσει ένα πλάνο καθώς και ένα domain στο καλάθι σου. Εάν ενδιαφέρεσαι να αναβαθμίσεις, σου έχω προσθέσει ήδη ένα εκπτωτικό κουπόνι. Μπορείς να το δεις εδώ: https://wordpress.com/checkout/agaphtheoupoihmata.wordpress.com
Πες μου εάν έχει κάποια άλλη απορία ή αν θες βοήθεια με το site σου.
-
Καλησπέρα σας
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες, όμως δεν με βοήθησαν πολύ. Διέγραψα το άρθρο που είχα και έβγαινε στην αρχική σελίδα και μετά ακολούθησα αυτό που μου γράψατε: Εμφάνιση > Προσαρμογή > Homepage Settings και επέλεξα το «A static page», γιατί όπως έγραψα και στο πρώτο μήνυμα, ήθελα να είναι κενή από άρθρα η αρχική σελίδα, και για να δει κάποιος τα άρθρα θα έπρεπε να μπει στην μια από τις δυο κατηγορίες που έχω στην αρχική σελίδα. Μετά ανέβασα ξανά το άρθρο επιλέγοντας την δεύτερη κατηγορία, ελπίζοντας ότι θα εμφανιζόταν μόνο εκεί αλλά και πάλι εμφανίστηκε στην αρχική σελίδα. Εγώ θέλω απλά το εξής: για να δει κάποιος τα άρθρα, να πρέπει να μπει στην μια ή στην 2η κατηγορία. Τίποτα άλλο.
Επίσης σας ευχαριστώ πολύ για το εκπτωτικό κουπόνι, όμως θα το χρησιμοποιήσω μόλις λύσω το πρόβλημα που έχω με την αρχική σελίδα.
Τι κάνω λάθος ; Θα εκτιμούσα πολύ περαιτέρω βοήθεια.
Ευχαριστώ
-
Κατάλαβα. Θέλετε μία εντελώς κενή σελίδα και να φαίνεται μόνο ο τίτλος του site και το μενού σας.
Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να δημιουργήσετε μία εντελώς κενή σελίδα. Μπορείτε να της δώσετε έναν τίτλο για να την βρίσκετε, αλλά δεν θα γράψετε τίποτα στο κύριο μέρος.
Μετά θα πάτε Εμφάνιση > Προσαρμογή > Homepage Settings και θα διαλέξετε αυτή τη σελίδα από το μενού Homepage.
Τέλος θα πατήσετε Save για να σώσετε αυτή τη διάταξη.
-
Καλησπέρα σας
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Το θέμα της αρχικής σελίδας λύθηκε. Μια ακόμη ερώτηση, μήπως μπορείτε να μου πείτε πως θα ανεβάσω πιο ψηλά τον τίτλο του blog; Αν μπείτε μέσα στην σελίδα μου, θα δείτε ότι είναι χαμηλά ο τίτλος (Αγάπη Θεού) και δεν φαίνεται μόλις κάποιος επισπευτεί την σελίδα γιατί είναι στο κάτω μέρος.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την καθοδήγηση!
-
Καλησπέρα,
Κοίταξα τη σελίδα και υπήρχαν μερικά κενά block που δημιουργούσαν αυτό το θέμα. Τα αφαίρεσα και ο τίτλος ανέβηκε αρκετά και πλέον είναι στο κέντρο.
Εάν θέλετε να τον ανεβάσετε και άλλο, πείτε μου ώστε να δω εάν είναι δυνατόν μέσω της χρήσης CSS.
-
Καλησπέρα σας
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πολύ καλά εκεί που ανέβηκε ο τίτλος. Δεν είχα σκοπό να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο, αλλά επειδή το live chat δυστυχώς δεν λειτουργεί σε μένα – προσπάθησα πολλές φορές να μπω αλλά ήταν αδύνατον- έτσι αναγκαστικά θα ρωτήσω εσάς. Θα ήθελα να δημιουργήσω μια σελίδα επικοινωνίας, με την απλή φόρμα που παρέχει το Word Press. Και αυτή τη φορά έψαξα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν, κλικαροντας το «Laurel» που βρίσκεται κάτω από κάθε άρθρο μου, να ανοίγει η φόρμα επικοινωνίας. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;
Σας ευχαριστώ και πάλι!
-
Χαίρεται,
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Form block για να εισάγετε μία φόρμα επικονωνίας όπου θέλετε. Είτε στο τέλος κάθε άρθρου ή σε μία ξεχωριστή σελίδα που θα την ονομάσετε π.χ. «Επικοινωνία». Δυστυχώς δεν μπορείτε να την ενσωματώσετε στο όνομά σας (Laurel) καθώς αυτό είναι ένα στοιχείο που παραπέμπει στη σελίδα με άρθρα που έχετε δημοσιεύσει και δεν μπορεί να αλλάξει.
Πείτε μου εάν θέλετε βοήθεια να στήσετε μία σελίδα με την φόρμα επικοινωνίας.
Σχετικά με το live chat, μπορείτε να δοκιμάσετε αργότερα και εάν πάλι δεν λειτουργεί, πείτε το μου ώστε να το διερευνύσω.
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Το live chat λειτουργεί και πήρα κι από εκεί βοήθεια.
-
Ναι, το είδα. Πάντως εάν χρειαστείτε κάτι στα Ελληνικά μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα εδώ και θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω.
- Το θέμα ‘Hide article from my homepage’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.