instagram widget
-
Καλημέρα δεν μπορώ να κάνω insert το instagram widget.
Ενώ μου βγάζει το authorized instagram access, πατάω και δεν κάνει τίποτα, έχω ανοίξει και το insta και έχω κάνει log in κανονικά.
ούτε απο το «Having trouble? Try logging into the correct account» δεν μπορεί να συνεχίσει.. τι πρέπει να κάνω?Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Kαλησπέρα,
Απ’οτι βλέπω το κατάφερες τελικά στο footer – σωστά? Είναι κάτι άλλο που προσπαθούσες να κάνεις?
-
Το κατάφερα, δεν ξέρω πως… Απλώς έβαλα τη διεύθυνση του μπλογκ σαν διαφήμιση στο ινστα στο about me και μετά ξαφνικά το πέρασε…
Πριν απο το δικό μου μπλογκ διαφήμιζα ένα άλλο μπλογκ του google. Ίσως να έβλεπε εκείνο και να μην το περνούσε? υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Σε ευχαριστώ πάντως. Ναι, ότι χρειαστώ, αν χρειαστώ, θα ξαναεπικοινωνήσω!
-
Καλημέρα, στέλνω για άλλο θέμα τώρα!
Δεν μου κάνει verification στο seo, site όπως google και Pinterest πχ. μου βγάζει api method not found.. που κολλάει πάλι? θα με τρελάνει! κάνω κάτι λάθος? -
Hello, I am trying to add to 2 categories of the menu some posts i made and i cannot. I tried by clicking the pencil and then to choose from posts and i clicked ok and cannot save it. How can I fix it?
- Το θέμα ‘instagram widget’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.