meebo

• Άγνωστο's avatar

Καλησπέρα ,ανακάλυψα το meebo,μου φαίνεται πολύ καλό.
    Θέλω α ρωτήσω ,χρεώνει η χρήση του ,στο blog μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Τίποτα από αυτά που μπορείς να επιλέξεις στον πίνακα ελέγχου δεν χρεώνεται, εκτός από τα Upgrades.

• Άγνωστο's avatar

Σας ευχαριστώ….ανακάλυψα οτι υπάρχουν κι άλλα widgets εκτός από τα διαθέσιμα, μπορώ να τα προσθέσω στο blog μου ;

• Άγνωστο's avatar

Τι ακριβώς σε ενδιαφέρει;

• Άγνωστο's avatar

Παράδειγμα ένα ρολόι με μορφή λουλουδιού και ενα widget με ψαράκια … το προσέθεσα στην αρχική του μορφή,αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω όπως το διαμόρφωσα.

• Άγνωστο's avatar

Αν εννοείς ότι έκανες κάποιες επιλογές στις σελίδες όπου τα βρήκες, αντίγραψε τους κώδικες που σου δίνουν και επικόλλησέ τους εδώ ανάμεσα σε backticks, για να σου πω πώς πρέπει να τροποποιηθούν.

• Άγνωστο's avatar

Καλημέρα ,η βοήθεια σου είναι πολύτιμη …ευχαριστώωω…έψαξα το ελληνικό forum και βρήκα την απάντησή σου στο widget καιρού…επίσης βρήκα ρολόι με ψαράκια στο wordpress tips ,(ελπίζω να είναι δωρεάν)….μια άλλη ερώτηση…πως μπορώ να δημιουργήσω την αρχική σελίδα όπως η blogger; Στη blogger γίνεται αυτόματα,στη wordpress ,γίνεται ψάχνοντας σε παλιότερα άρθρα να σου βγάζει την αρχική ως σύνδεσμο και να επιστρέφεις στο πιο πρόσφατο άρθρο;δηλ.στην κορυφή;
    Η εξουσιόδότηση για την εφαρμογή wordpress for android ακόμα με παιδεύει…δε μπορώ να βρω που είναι… κάνω όλα όσα λέει αλλά δεν ανοίγει…

• Άγνωστο's avatar

1) Για το ρολόι: χρειάζεται να βάλεις μικρότερες διαστάσεις. Για το μπιλιάρδο: δεν νομίζω πως έχει νόημα να βρίσκεται κάτι τέτοιο στην πλευρική στήλη.

2) Εννοείς ετικέτα Home στο μενού. Στο θέμα που χρησιμοποιείς υπήρχε «αυτόματα» τέτοια ετικέτα, αλλά εξαφανίστηκε αφού έβαλες custom menu. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις σελίδα για το σκοπό αυτό: υπάρχει έτοιμη.*
    Επίσης, το μάτι χάνεται με τόσες πολλές ετικέτες στο μενού (που μάλιστα στο θέμα που χρησιμοποιείς είναι υπερβολικά μεγάλες και άσχημα διαταγμένες). Καλύτερα να δημιουργήσεις dropdowns.*
    *Λεπτομέρειες για αμφότερα εδώ:
    http://wpbtips.wordpress.com/2011/12/19/custom-menus/

Και βεβαίως πρέπει να διορθώσεις το «About»: είναι παράλογο να περιλαμβάνεται το κείμενο στον τίτλο της σελίδας. Αν τυχόν το έκανες αυτό γιατί θέλεις να φαίνεται αμέσως το κείμενο, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει κανείς το About, η θέση του είναι πάνω-πάνω στην πλευρική στήλη, όχι στο μενού.

3) Δεν έχω ιδέα. Τα σχετικά FAQs είναι εδώ:
    http://android.wordpress.org/faq/

• Άγνωστο's avatar

Παρατήρηση: Καλύτερα να μη ρωτάς σε ένα thread πράγματα άσχετα με τον τίτλο του. Για νέο ζήτημα να ανοίγεις νέο thread με κατάλληλο τίτλο, ώστε να μπορεί να το εντοπίσει και άλλος που μπορεί να ενδιαφέρεται για το ίδιο ζήτημα.

• Άγνωστο's avatar

Ειλικρινά σ’ευχαριστώ…αν δεν κατάλαβες…δε έχω γνώσεις υπολογιστή γι αυτό κι όλο αυτό το «χάος»…έγραψα κι άλλες φορές αλλά δεν πήρα απάντηση ,γι αυτό συνέχισα εδώ.
    Θα προσπαθήσω διορθώσω το blog μου και συγχαρητήρια για το wordpress tips.

• Άγνωστο's avatar

Να’σαι καλά!
    Πού έγραφες και δεν έπαιρνες απάντηση;

• Άγνωστο's avatar

Ως σχόλιο σε blog κάτω από άρθρο wordpress for android και email έστειλα εκεί αλλά τίποτα.Μετά ανακάλυψα το ελληνικό forum.Είπαμε…τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα….μετά θα μάθω!

• Άγνωστο's avatar

Για το Αndroid όμως ούτε εδώ πήρες απάντηση…
    Μπορείς να δοκιμάσεις στο διεθνές φόρουμ, μήπως ξέρει κάποιος εκεί:
    http://en.forums.wordpress.com/

• Άγνωστο's avatar

Σ’ευχαριστώ,προσπάθησα να αλλάξω το μενού αλλά είναι σαν να ζητάς από ενα νήπιο να σου αναλύσει την «αβασταχτη ελαφρότητα του είναι».
    Μάλλο. δεν μπορώ να το διορθώσω…κινέζικα μου φαίνονται.

• Άγνωστο's avatar

Ευχαρίστως να σου μεταφράσω τα κινεζικά, αλλά
    α) πες μου αν έχεις τον πίνακα ελέγχου στα αγγλικά ή τα ελληνικά,
    β) όπως σου είπα, άνοιξε νέο θέμα, για να μην είναι αυτές οι ερωτήσεις κάτω από ένα θέμα με τίτλο «meebo».

• Άγνωστο's avatar

στ αγγλικα ,αλλα παταω μεταφραση,ανοιξα νεο θεμα.

• Το θέμα ‘meebo’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.