mp3 links

• Άγνωστο's avatar

προσπαθω να βαλω τα λινκς να παιζουν online αλλα αυτοι που εχουν τα hosting sites αλλαζουν το λινκ καθε μερα οποτε αυτο που ποσταρω παιζει μονο για μια μερα..και οπως καταλαβαινετε δε μπορω να ανανεωνω τα λινκς καθε μερα π.χ έχω λογαριασμό στο hulkshare και ανεβαζω ενα κομματι..o τροπος που τα ανεβαζω ειναι αυτος [audio http://www1.hulkshare.com/d/qkg7e4ezvl3dazvfgdhv6vtzujckndqcdw2rvl3dsy/The%20away%20team%20-%20on%20the%20line%20instrumental%20(Prod.%20by%20Khrysis).mp3]..παιζει κανονικα αλλα οπως ειπα μετα απο μια μερα αλλαζει το λινκ.δοκιμασα να κανω λογαρισαμο αλλου(usershare) και οταν εβαλα τα λινκς μου επαιζε μια χαρα αλλα δεν επαιζε στους επισκέπτες..μπορειτε να βοηθήσετε?

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Τo FAQ του Hulkshare αναφέρει ρητά ότι δεν επιτρέπει hotlinking (δηλαδή άμεση πρόσβαση στο mp3 από άλλα sites). Το ίδιο κάνουν τα περισσότερα file hosting/sharing sites, αν έχεις δωρεάν λογαριασμό, ώστε να μην μπορεί να ακούσει κάποιος το mp3 από αλλού αλλά να είναι αναγκασμένος να πάει στη σελίδα με το mp3 (για να δει τις διαφημίσεις από τις οποίες βγάζουν κέρδος, και για να εξωθήσουν εσένα να ανοίξεις λογαριασμό επ’ αμοιβή).

Οπότε το Hulkshare χρησιμεύει μόνο για να στείλεις σε κάποιον ένα file που το μέγεθός του υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια των συνημμένων στα mail. Οπότε πολύ απλά να το ξεχάσεις και να ανοίξεις λογαριασμό στο Fileden ή στο Boxnet, που επιτρέπουν hotlinking.

Το Usershare δεν το έχω δοκιμάσει. Αν θέλεις, ξαναβάλε σε ένα προσωρινό ποστ ένα audio player με κάτι από το Usershare, να το δω και να σου πω τι φταίει και αν διορθώνεται.

• Το θέμα ‘mp3 links’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.