Paragraph and Headings are mixed up
-
Parts of the text, in the article, become ‘headings’ and the ‘paragraph’ option does not have any effect…. thats when you view the article,
While on ‘edit’ everything shows to be ‘paragraph’, as it was ment to be!
Do I make sence?
The article is the following:
https://teteleste.wordpress.com/2015/08/07/%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-1821-%ce%b5%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1/Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
Βλέπω πως έχεις ξεκινήσει ήδη ένα θέμα στο Αγγλικό forum. Θα ήθελες να σε βοηθήσω εδώ καλύτερα στα Ελληνικά;
-
-
Αν θέλεις σε παρακαλώ, τσέκαρε τα δυο screen shot που έβαλα στο γκαλερί μου….
Το πράγμα είναι οφθαλμοφανές.. προφανέστατο
Νάσε καλά -
Σου παρέχω και επιπλέον βοήθεια.
Μόλις έβαλα και άλλο screen shot με εικόνα από τον επεξεργαστή «κειμένου» και όχι το «οπτικός»..
Φαίνεται καθαρά πως δεν υπάρχει καμία μορφοποίηση που να δικαιολογεί την εμφάνηση που έχει το συγκεκριμένο απόσπασμα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του κειμένου που δείχνουν μορφοποιημένα. -
Σε ευχαριστώ για το επιπλέον screenshot και όλες τις πληροφορίες!
Αν αφαιρέσεις τις παύλες (—) μετά από κάθε παράγραφο στον επεξεργαστή κειμένου τότε οι παράγραφοι εμφανίζονται κανονικά.
Ορίστε ένα screenshot με το ακριβώς πρέπει να αφαιρέσεις:
Πες μου αν το πρόβλημα συνεχίζεται ώστε να το ψάξω πιο πολύ.
-
@fstat Ευχαριστώ πολύ!! Αυτό ήταν!!
Δεν θέλει παύλες δηλαδή!!
Όλα τα περίεργα εγώ τα κάνω:-)
Να είσαι καλά. Θα κλείσω και το αγγλικό.
Καλό καλοκαίρι -
Χαίρομαι που βρέθηκε λύση!
Για οτιδήποτε άλλο μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μας!
- Το θέμα ‘Paragraph and Headings are mixed up’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.