Parked domain problem
-
Hi, thanks for your assistance!
I had the domain cavoshotel.com on my another wordpress account. I cancel this, but still it says parked domain. I want to release this domain to transfer on wordpress.org. How can I unparke this domain?Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
Θα έπρεπε να μεταφέρεις το domain ακολυθόντας την παρακάτω διαδικασία:
http://en.support.wordpress.com/move-domain/transfer-domain-registration/
Όταν ακυρώνεις ένα domain, τότε αυτό μπαίνει σε μία διαδικασία λήξης που μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις μήνες.
Πρέπει να συνδεθείς στον άλλο λογαριασμό σου και να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μας ώστε να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε το domain και κατόπιν να το μεταφέρεις στον πάροχο της επιλογής σου.
-
Καλησπέρα, έχω συνδεθεί από τον άλλο λογαριασμό μου. Πως μπορώ να επαναφέρω το domain μου;
-
Ευχαριστώ, επανέφερα ήδη το domain και τώρα μπορείς να το μεταφέρεις σε όποιον άλλο πάροχο επιθυμείς ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:
http://en.support.wordpress.com/move-domain/transfer-domain-registration/
Πες μου αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια.
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! Όλα πήγαν καλά.
Έχω επιλέξει να χρησιμοποιούνται οι name servers της bluehost και έχω αγοράσει το συγκεκριμένο domain μέσα από τη bluehost, αλλά μου δείχνει πάλι ότι το domain δεν έχει μεταφερθεί στην bluehost (+unassigned). Μπορείτε να το ακυρώσετε από το wordpress.com, ώστε να υπάρχει μόνο μέσα στον λογαριασμό μου στην bluehost;Ευχαριστώ και πάλι!
-
Η διαδικασία της μεταφοράς δεν είναι άμεση. Διαρκεί περίπου μία εβδομάδα. Αυτό ισχύει σε όλους τους καταχωρητές domain.
Βλέπω ότι έχεις ήδη λάβει στο email σου τον κωδικό έγκρισης (EPP code) για τη μεταφορά. Θα πρέπει τώρα να εισάγεις αυτόν τον κωδικό στο ανάλογο πεδίο στον πίνακα ελέγχου της Bluehost. Εδώ θα βρείς πιο συγκεκριμένες οδηγίες:
-
Ναι, έχω μεταφέρει το domain στο bluehost και έχω εγκαταστήσει το wordpress.org πάνω σε αυτό το domain. Θα πρέπει να διαγράψω περιεχόμενο και site από το wordpress.com;
-
Αφού αγόρασα το domain από τη bluehost και εγκατέστησα το wordpress, οταν πήγαινα στην αρχική σελίδα, μου έκανε ανακατευθυνση στη σελίδα του wordress.com, η οποία ήταν η cavoshotel.wordpress.com. Ετσι, αναγκάστηκα και έσβησα πάλι το domain και τα περιεχόμενα από το wprdpress.com, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ξανά το μήνυμα domain is parked στην αρχική σελίδα cavoshotel.com
Τί μπορώ να κάνω; -
Βλέπω ότι το domain ήδη έχει περάσει στην Bluehost οπότε δεν μπορείς πλέον να το διαχειριστείς μέσω της πλατφόρμας μας.
Επίσης βλέπω ότι ήδη φορτώνει η σελίδα της Bluehost όταν το επισκέπτομαι.
Αν ακόμη φορτώνει το WordPress.com site σου, τότε προτείνω να κάνεις μία εκκαθάριση της προσωρινή μνήμης (cache) του browser σου.
- Το θέμα ‘Parked domain problem’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.