Poll στο sidebar
-
Γεια σας
Μήπως γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να βάλω poll σε μία από τις sidebar του blog; (έχει δύο, μια δεξιά και μια αριστερά)
Εάν ναι, πως γίνεται;Ευχαριστώ
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Πατάς την ταμπέλλα Polls, πατάς «HTML code» (για ένα poll που έχεις ήδη δημιουργήσει) και αντιγράφεις το Shortcode. Μετά πηγαίνεις στο Εμφάνιση>Widgets, ενεργοποιείς ένα widget Κειμένου, επικολλάς εκεί το Shortcode και πατάς Αποθήκευση.
Εννοείται πως όταν δημιουργείς ή τροποποιείς ένα poll με στόχο να το βάλεις στην πλευρική στήλη, θα πρέπει να επιλέξεις από τα διαθέσιμα σχέδια την εκδοχή Narrow, αλλοιώς δεν θα χωράει.
Σημειώνω πως, αν μιλάς για δύο πλευρικές στήλες, τότε αναφέρεσαι σε άλλο blog από αυτό που είναι συνδεδεμένο με το username σου. Σε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να παραθέτεις και τη διεύθυνση του blog όταν ρωτάς κάτι, γιατί για ουκ ολίγα ζητήματα αν δεν δει κάποιος το blog δεν μπορεί να απαντήσει. Βολικό επίσης να αναφέρεις αν έχεις γλώσσα περιβάλλοντος τα ελληνικά ή τα αγγλικά.
-
Γεια σου panaghiotisadam
Σ’ ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!!Το blog στο οποίο αναφερόμουν είναι το physiokinesis.worpress.com (αυτό που βρήκες με το username μου δεν το έχω φτιάξει ακόμα, κάτι δοκιμές έκανα μόνο για να μάθω την εφαρμογή των blog στο wordpress).
Η γλώσσα περιβάλλοντος είναι στα ελληνικά -
διόρθωση:
το όνομα του blog είναι physiokinesis.wordpress.com (ο δαίμων του πληκτρολόγιου φταίει…) -
Αν εδώ επικολλήσεις όλο το URL του blog, γίνεται αυτόματα link:
http://physiokinesis.wordpress.com/
(Αλλά γιατί δεν βάζεις αυτό στο προφίλ σου αντί για το δοκιμαστικό;)
Καλή χρονιά!
-
Ευχαριστώ (το ξέρω ότι γίνεται κλίκαμπλ λινκ αν βάλεις όλο το όνομα ;-) )
δεν βάζω αυτό το blog στο προφίλ, γιατί το blog που προσδιορίζει το προσωπικό μου γνωστικό ενδιαφέρον/αντικείμενο είναι αυτό που βρήκες με την πρώτη σου αναζήτηση (αν και δεν έχω βρει χρόνο να το αναπτύξω, οπότε για την ώρα το άνοιξα μόνο για να έχω το όνομα και για να κάνω κάποιες δοκιμές).
Αυτό με το οποίο εργάζομαι και στο οποίο αφορούσαν οι ερωτήσεις που έκανα, αποτελεί μια ομαδική προσπάθεια που γίνεται στα πλαίσια κάποιων τμημάτων στο σχολείο όπου εργάζομαι. Εξ΄ου και η ελληνική γλώσσα στο interface εντολών – προσωπικά δε θα την επέλεγα, γιατί έχω ένα θεματάκι με τις ελληνικές μεταφράσεις στις λειτουργίες που αφορούν υπολογιστές και internet… lol
- Το θέμα ‘Poll στο sidebar’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.