Scrolling issues in reader
-
Hi there! I have a problem while i am scrolling in reader and i saw the news of different blogs i follow. When i page down some moment the reader come back to previous news that i have already pass.
-
Χαίρεται,
Αυτό που περιγράφεις φαίνεται σαν θέμα με τον browser σου. Παρακαλώ δοκίμασε τα παρακάτω:
* Άδειασε την cache του browser:
* Έλεγξε ότι η JavaScript είναι υποστηρίζεται από τον browser:
* Απενεργοποίησε τυχόν ad-blocking επεκτάσεις του browser
* Δοκίμασε έναν άλλον browser:
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει, πες μου να δοκιμάσουμε και άλλες πιθανές λύσεις.
-
Ναι όλα αυτά τα εχω κάνει ήδη και μάλιστα και από διαφορετικούς υπολογιστές και browser και δεν υπάρχει βελτίωση. Επίσης η cashe και το ιστορικό αδειάζουν κάθε βράδυ. Είτε από υπολογιστή mac με το safari αλλά και με firefox, είτε από υπολογιστή με windows και με δοκιμή και με chrome και με firefox, το πρόβλημα παραμένει ίδιο.
-
Όταν λες ότι βλέπεις άρθρα που έχεις ήδη διάβασει, τι εννοείς; Ότι ξαφνικά κάνει scroll-up η σελίδα ή ότι αρχίζουνε να εμφανίζονται αυτά τα άρθρα ανάμεσα σε αυτά που δεν έχεις διαβάσει;
-
Εννοώ ότι η σελίδα κάνει ξαφνικά scroll-up και ξανδείχνει άρθρα που ήδη έχω «περάσει» με το το scroll-down και αυτό συμβαίνει μόνο στο reader του wordpress και σε καμία άλλη σελίδα.
-
Κατάλαβα τι λες. Αυτό είναι ένα θέμα που έχει αναφερθεί και οι developers μας προσπαθούν να το φτιάξουν. Μπορείς να παρακολουθήσεις την πρόοδο του στο repository μας στο GitHub:
- Το θέμα ‘Scrolling issues in reader’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.