site και μηχανες αναζητησης
-
Θα ήθελα να ρωτησω τα παρακάτω
1. ειναι δυνατον να αλλαξω το url του blog μου ;
2. αν γινεται τι θα πρεπει να προσεξω για να εχω καλυτερα αποτελεσματα στις μηχανες αναζητησης
3. υπαρχει η δυνατοτητα να ορισω απο καπου κατι σαν tags για τις μηχανες αναζητησης για να εμφανιζεται το site μου οταν γινεται μια αναζητηση που εχει σχεση με αυτοΕυχαριστω
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
1. Είναι:
http://en.support.wordpress.com/changing-blog-address/
2. Τίποτα.
3. Όχι.Για τα 2&3: Οι μηχανές αναζήτησης σήμερα ασχολούνται κυρίως με το περιεχόμενο και όχι με τερτίπια τύπου metatags. Αν έχει πάρει το μάτι σου συμβουλές «SEO», πολλά από αυτά είναι τρίχες, και πολλά αφορούν αυτούς που προσπαθούν να στήσουν δικά τους site και αγνοούν τα στοιχειώδη. Όταν χρησιμοποιείς ένα blog WP, όλα όσα χρειάζονται τα έχει φροντίσει η WP.
Δες και σχετικό άρθρο μου: -
κατι τελευταιο αλλάζοντας το url μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα στο περιεχομενο του site ή στις κατηγοριες αρθρα κτλ ;
-
Θεωρητικά όχι.
Πρόβλημα θα υπάρχει αν άλλοι έχουν δημοσιεύσει συνδέσμους προς το blog ή συγκεριμένα άρθρα ή σελίδες του. Τέτοιοι σύνδεσμοι θα πάψουν φυσικά να δουλεύουν, εκτός εάν χρησιμοποιήσεις το Site Redirect upgrade.Άλλο που θα μπορούσες να κάνεις, αντί να αλλάξεις το URL, θα ήταν να ανοίξεις καινούργιο blog, να μεταφέρεις τα περιεχόμενα του παλιού στο καινούργιο, μετά να τα διαγράψεις από το παλιό, και να αφήσεις το παλιό ανοιχτό, βάζοντας στην αρχική σελίδα του και στην πλευρική του στήλη μια σχετική σημείωση και σύνδεσμο προς το καινούργιο.
- Το θέμα ‘site και μηχανες αναζητησης’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.