structure theme

• Άγνωστο's avatar

μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το πως βαζουμε μια φωτο στο κεντρικο παραθυρο που υπαρχει στην home page;
    εψαξα παντου στις επιλογες του συγκεκριμενου θεματος[structure theme]αλλα δεν βρισκω καμμια επιλογη για αυτο το θεμα.

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar
  • Άγνωστο's avatar

παλι δεν βγαζω ακρη,στο theme options βαζω την κατηγορια που θελω,τσεκαρω και την επιλογη single future image,και μετα ανεβαζω εικονα απο το pc μου μεσω των πολυμεσων και κανω δεξι κλικ αλλα δεν μου βγαζει καμμια επιλογη»set as futured κ.λ.π.

• Άγνωστο's avatar

Λοιπόν (με interface language τα αγγλικά):

Για κάθε ποστ της επιλεγμένης κατηγορίας πρέπει να φτιάχνεις μια εικόνα 620×380 px. Στον επεξεργαστή του ποστ τώρα: Πατάς το κουμπί για προσθήκη εικόνας, επιλέγεις την εικόνα από τον υπολογιστή σου και την ανεβάζεις. Μόλις ανέβει η εικόνα, και ανοίξει το πλαίσιο με τις διάφορες επιλογές, αντί Insert into Post πατάς Use as featured image. Μόλις τη σώσει, κλείνεις το πλαίσιο και πατάς Update Post.

Μπορείς επίσης να πατήσεις το Screen Options, να ενεργοποιήσεις το κουτί «Featured Image» και να πατάς το «Set featured image» στο κουτί αυτό αντί για το κουμπί προσθήκης εικόνας – τα υπόλοιπα τα ίδια.

Η επιλογή «Show the set Feature Image on single posts» κάνει αυτό που λέει: δεν έχει σχέση με την εμφάνιση εικόνας στη homepage.

• Άγνωστο's avatar

χιλια ευχαριστω,ηταν απλο .

• Άγνωστο's avatar

Παρακαλώ! Δεν ξέρω αν είναι απλό, γιατί (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα διαθέσιμα θέματα.

Παρεμπιπτόντως, πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα με το φόντο που έβαλες.

Δύο (άσχετες) παρατηρήσεις:

α) Σε ορισμένα ποστ σου αργούν πολύ να φορτώσουν οι εικόνες, επειδή είναι μεγάλα files και με hotlinking. Καλύτερο θα ήταν να τις αντιγράφεις και να τις ανεβάζεις στο δικό σου blog αφού τις κάνεις 72dpi και το πολύ 640px σε πλάτος (το μάξιμουμ για το Structure)..

β) Όταν το URL ενός ποστ περιλαμβάνει ελληνικά, ιδίως με πολλές λέξεις, κινδυνεύεις να σου βγάλουν σφάλμα 404 οι κατηγορίες. Καλύτερα θα ήταν να μετατρέπεις το slug σε αγγλικά. Δες και εδώ σχετικά:
    http://en.support.wordpress.com/posts/post-title-url/

• Άγνωστο's avatar

εχεις δικιο
    το θεμα με τις εικονες εχω αρχισει ηδη να βαζω χαμηλοτερες αναλυσεις στα νεα post γιατι για να διορθωσω ολα ειναι αδυνατον αφου ειναι πανω απο 20.000 ποστ με τις εικονες τους.
    το αλλο με τα url’s θα το προσεξω.
    και παλι ευχαριστω για ολα.

• Το θέμα ‘structure theme’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.