Ticker-Gravatar

• Άγνωστο's avatar

Φίλε admin,

θα ήθελα από αυτό το site: http://agones.gr/ticker_scroll.php να βάλω ένα ticker στο blog μου! Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, και αν ναι, πως??? Προσπάθησα και έψαξα σήμερα αρκετά, αλλά ΔΕΝ κατάφερα τίποτα…

Eπίσης, θα ήθελα να αλάξω το Gravatar που έχω και κάνω κλικ στο »προφίλ» μου και μετά εκεί που λέει »αλλαγή Gravatar» αλλά το παράθυρο που ανοίγει είναι ΚΕΝΟ και μόνο στην πάνω αριστερή άκρη του γράφει: »Please close this window if it does not close automatically»

Τι πρέπει να κάνω?

Ευχεαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Αν το ticker χρησιμοποιεί JavaScript δεν μπορείς γιατί είναι απαενεργοποιημένη για λόγους ασφαλείας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τα widgets που είναι διαθέσιμα στο WordPress

Η συμπεριφορά των gravatar είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι κατάλαβα τι εννοείς.

• Άγνωστο's avatar

Για το Gravatar είχα το ίδιο πρόβλημα ΑΚΡΙΒΩΣ με την/τον »dimathina» που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το δικό μου post και ακολουθώντας τις οδηγίες το έλυσα!

Αν χρειαστώ κάτι για τα widgets που δεν τα έχω καταλάβει 100% θα επανέλθω!

Ευχαριστώ!

• Άγνωστο's avatar

Αν έχεις βρει λύση θα σε παρακαλούσα να κλείσεις το θέμα ώστε και άλλοι να ξέρουν ότι η πληροφορία που υπάρχει εδώ είναι ΟΚ και μπορούν να βρουν επίσης λύση για παρόμοια ζητήματα. Δεξιά στο sidebar. This topic is > resolved

Καλή συνέχεια

• Άγνωστο's avatar
  • Το θέμα ‘Ticker-Gravatar’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.