Transfer deleted domain
-
Hi, I need to transfer my domain but i have deleted it before transferring. Which is now the way to transfer it?
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
-
Χαίρεται,
Αυτό το domain έχει λήξει και αυτή τη στιγμή βρισκεται σε κατάσταση on-hold. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την λήξη των domains εδώ:
Ευτυχώς υπάρχει ακόμη δυνατότητα ανάκαμψης του domain αυτού στην κανονική του τιμή (18€) και σας έχω ήδη αποστείλε με email μία φόρμα πληρωμής. Όταν ολοκληρώσετε την πληρωμή απαντήστε εδώ ώστε να ξεκινήσω τη διαδικασία της επαναφοράς.
Προσοχή, αν στο μεταξύ το domain εισέλθει σε κατάσταση redemption, τότε θα επιβληθεί από το κατωχυρωτή μας ένα επιπρόσθετο τέλος $80.
Πείτε μου αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία.
-
Επίσης, όταν το domain επανέλθει θα μπορέσετε να το μεταφέρετε σε όποιον άλλο πάροχο επιθυμέιτε.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το domain ίσχυε μέχρι τις 14/3/19. Γιατί τώρα μπήκε σε on-hold από τη στιγμή που ήταν πληρωμένο μέχρι τότε; Απλώς χρειάζομαι να επανέλθει το domain στο account μου.
-
Το domain μπήκε σε κατάσταση on-hold διότι το ακυρώσατε μαζί με τη διαγραφή του site σας.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον καταχωρητή μας και θα σας ειδοποιήσω όταν επανέλθει.
Μπορείτε να αγνοήσετε την πληρωμή που σας απέστειλα.
-
οκ, ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση.
Πόσο καιρό παίρνει συνήθως για να επανέλθει;
-
-
To domain επανήλθε και λειτουργεί κανονικά. Αν θελετέ να το ανανεώσετε πηγαίντε σε αυτή τη σελίδα:
https://wordpress.com/me/purchases/onedisy.wordpress.com/12493669
- Το θέμα ‘Transfer deleted domain’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.