Where are my planned future drafts?

• Άγνωστο's avatar

After the change of the appearance of the management environment, in my planned articles I do not find the future drafts. I had scheduled them to appear one every other day. Now in the planned do not exist.

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Χαίρεται,

Εγώ βλέπω τόσο τα Πρόχειρα όσο και τα Προγραμματισμένα άρθρα σας.

Επίσης στα προγραματισμένα βλέπω κανονικά τις μελλοντικές ημερομηνίες δημοσίευσης.

Βλέπετε κάτι άλλο εσείς;

• Άγνωστο's avatar

Χαίρεται,
    Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
    Λείπουν τα «Προσχέδια» και είχα πολλά με την παλιά μορφή Διαχείρισης. Εκτός από τα «Προγραμματισμένα» και τα «Πρόχειρα»… Να υποθέσω οτι τα πετάξατε στο τσουβάλι » Πρόχειρα» με ότι να ‘ναι παρελθοντικές ημερομηνίες; Επειδή τόσα πολλά «Πρόχειρα» δεν είχα. «Προσχέδια» μελλοντικά είχα με ημερομηνία δημοσίευσης απο σήμερα και ως πέντε χρόνια μετά. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε backup για να φανούν τα «Προσχέδια» με τις ορθές ημερομηνίες δημοσίευσης; Θέλω τα ‘ Προσχεδια’ που είχα με της σωστές μελλοντικές ημερομηνίες που είχα καθορίσει για μελλοντική δημοσίευση.
    Επίσης μια ταξινόμιση ανα μήνα δεν ήταν κακό που υπήρχε…βόλεύει.

• Λείπουν τα «Προσχέδια» και είχα πολλά με την παλιά μορφή Διαχείρισης.

Προτείνω να επιστρέψετε στην προηγούμενη μορφή διαχείρισης ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:

https://wordpress.com/support/account-settings/#dashboard-appearance

Να υποθέσω οτι τα πετάξατε στο τσουβάλι » Πρόχειρα» με ότι να ‘ναι παρελθοντικές ημερομηνίες;

Δεν κάναμε καμμία απολύτως αλλαγή στα άρθρα σας. Απλά τα βλέπετε μέσω του νέου dashboard.

• Άγνωστο's avatar

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τις οδηγίες επαναφοράς στην πρότερη μορφή!
    Από την περιήγησή μου στο νέο dashboard κατάλαβα ότι πρώτον δεν είχε γίνει καμία αλλαγή στα άρθρα και δεύτερον οτι με μερικές επιπλέον επιλογές ταξινομήσεων πχ. με ημερομηνία προγραμματισμού άρθρων, μια λειτουργικότητα παραπάνω θα βολέψει.
    Ευχαριστώ για την συνεργασία!

• Χαρά μου! Αν χρειαστείτε βοήθεια με κάτι άλλο, πείτε μου.

• Το θέμα ‘Where are my planned future drafts?’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.