widget box.net

• Άγνωστο's avatar

καλησπερα εχω ενα προβλημα.το windget του box.net μου κρασαρει αν παω να κανω upload μεσα απο το blog.το κανει και με firefox και με opera

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Γεια χαρά,

Από αυτά που βλέπω δεν υπάρχει κάτι που ευθύνεται το WordPress. Ποιες εκδόσεις των Firefox και Opera χρησιμοποιείς;

• Άγνωστο's avatar

την 3.0.10 του firefox και την εκδοση του opera για linux σε θβθντθ 9.04

• Άγνωστο's avatar

την 3.0.10 του firefox και την εκδοση του opera για linux σε ubuntu 9.04

• Άγνωστο's avatar

Γειάσας είμαι blogger εδώ, και κάμποσο καιρό,οκ;; και έχω μπλόγκ στο wordpress έτσι;;..έκλεισα ένα άλλο που είχα πάλι στην ίδια εταιρία,και έφτιαξα ένα άλλο..έχω όμως ένα πρόβλημα τελευταία,που ΔΕΝ με αφήνει, να συνεχίσω το ‘στήσιμό’,από τη μία και από την άλλη να το φτιάξω,όπως θέλω και αυτό με ενοχλεί αφόρητα…θέλω να βάλω κάποια widgets, (συγκεκριμένα να βάλω ένα ημερολόγιο,κι ένα ρολόι), οκ;; έχω φάει όλο το ίντερνέτ, να βρώ κάτι αλλά τίποτε…μα τίποτε όμως ούτε ένα..(δεν δέχεται ΚΑΝΕΝΑ κωδικό από αυτούς, που έχω δοκιμάσει έως τώρα)κ πιστέψτε με είναι πάααρα πολλοί οι κωδικοί που δοκίμασα,ζήτησα βοήθεια από ένα φίλο αλλά ούτε κείνος βρήκε, κάτι…βρήκε κάτι κάπου αλλά ΔΕΝ ήταν αυτό που ήθελα…κάποιοι άλλοι φίλοι μου είπαν για το widgetbox πήγα κι εκεί τίποτε…διάβασα κάτι ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα, που έχει σχέση με τα plugins και μέσα από αυτό αν το κατεβάσεις μπορείς,να βάλεις διάφορα στο μπλόγκ σου…αλλά μιά φίλη μου είπε ότι αυτό είναι μό-νο,για ανεξάρτητα μπλόγκς με λογισμικό wordpress όμως…δε ξέρω έχω απογοητευθεί πολύ…μήπως ξέρετε κάτι εσείς να με βοηθήσετε λίγο που να βρώ κωδικούς να τους δέχεται,η wordpress;;; υπάρχει εταιρία με τέτοιους κωδικούς αποδεκτούς από τη wordpress;;;;…θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε ΄λίγο….ευχαριστώ εκ των προτέρων……

• Άγνωστο's avatar

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς. Άνοιξε ένα καινούριο θέμα και γίνει πιο συγκεκριμένος/η

• Άγνωστο's avatar

Γειάσας…ζητάω να μου πείτε εάν,μπορώ να βρώ κάπου αυτά τα widgets που θέλω να βάλω..(ημερολόγιο και ρολόι),αλλά με κωδικούς που να τους δέχεται το σύστημα της wordpress ok;;;,αυτό..αν μπορώ να βρώ κάπου widgets (αν έχετε κάποια λίνκς κάτι) με κωδικούς αποδεκτούς από τη wordpress..ή αν υπάρχει άλλος τρόπος να τα βάλω….ευχαριστώ……

• Το θέμα ‘widget box.net’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.