widget κειμενο
-
πως μπορω να χρησιμοποιησω το κειμενο στο sidebar σαν HTML? Βαζω τον κωδικο στο παραθυρο που εμφανιζεται αλλα αντι στην σελιδα να μου βγαλει την εφαρμογη μου βγαζει τον ιδιο τον κωδικο… πρεπει να κανω κατι επιπλεον για να το εμφανισει?
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις.. εξήγησε μου ξανά με παράδειγμα από το Blog σου
-
θελω να βαλω μια εφαρμογη πχ countdown clock. στο πλαι. κανω προσθηκη μια μοναδα ΄κειμενο΄ ωστε να κανω paste το κωδικο της εφαρμογης.ετσι? οταν παω να κανω προσ8ηκη της μοναδας ‘κειμενο’ λεει διπλα ‘απλο κειμενο η HTML΄.πες μου αν μπορεις τα βηματα για να το καταφερω….! ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Μπορείς να βάλεις στο sidebar ό,τι widget είναι διαθέσιμο εκτός και αν πειράξεις το CSS. Κάνοντας copy&paste κώδικα για countdown clock σε ένα widget που δέχεται κείμενο, δεν θα δουλέψει. Αν κατάλαβα σωστά αυτό κάνεις..
-
Ναι αυτο προσπαθουσα να κανω… και οταν λες να πειραξω το css τι εννοεις? ειναι κατι δυσκολο η πολυπλοκο? thanks!
-
-
- Το θέμα ‘widget κειμενο’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.