αλλαγή γραμμής, παραγράφου, στίχου, στροφής κλπ
-
Τιτάνα το πρόβλημα είναι πως δεν θέλω απλά να αλλάξω γραμμή, θέλω να αλλάξω…στροφή, δηλαδή περισσότερες απο μία γραμμές, να φανεί ένα κενό τριών η τεσσάρων γραμμών.Χρησιμοποιώ τον κειμενογράφο.Πατάω πολλές φορές enter ή enter με shift για να κάνω την αλλαγή, κι ενώ μέσα στο post μου γίνεται κανονικά, στο blog εμφανίζεται ενιαίο. Το blog μου είναι το http://www.milwntasgiatoxioni.wordpress.com.
-
Πάτα πολλές φορές το enter ή enter με shift και όταν τελειώσεις και φανεί όπως θέλεις πήγαινε στο HTML και λογικά θα δεις πολλά < p > < / p > ή < b r / > (κολλητά). Αν όχι, βάλε στα σημεία που θέλεις 3-4 < b r / > (κολλητά) και πες μου τι βλέπεις ή 1-2 < p > & n b s p ; < / p > (κολλητά ΟΛΑ)
-
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Έχω δοκιμάσει να βάλω <b r /> στις γραμμές που θέλω (από το HTML) αλλά μόλις πατήσω «δημοσίευση», έχουν χαθεί :S
Η λύση που βρήκα αν και ολίγον «μπακαλίστικη» κάνει δουλειά: στις γραμμές που θέλω να αφήσω εισάγω μια τελεία ας πούμε στο χρώμα του background -για να φαίνεται κενή η γραμμή.
-
Αυτό δεν είναι λύση.. η πρόταση με το < p > & n b s p ; < / p > δεν πιάνει; Ουσιαστικά φτιάχνει μια παράγραφο με ένα κενό μέσα (Non breakable Space) για να πετύχεις το εφφέ που προσπαθείς
- Το θέμα ‘αλλαγή γραμμής, παραγράφου, στίχου, στροφής κλπ’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.