Αρχείο αναρτήσεων στις Σελίδες [archives]
-
Καλημέρα, την 28/08/2010 στις…. Σελίδες …. είχα προσθέσει το Αρχείο [archives] ….το οποίο φαινεται όπως παρακάτω:
“Αρχείο” – Προσωπικό
Επεξεργασία | Ταχυεπεξεργασία | Trash | Προβολήκαι όταν έκανα κλικ στο Προβολή έβγαζε λίστα με τους τίτλους ΟΛΩΝ των αναρτήσεων από την πρώτη έως τη τελευταία σε ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.
Αυτό με εξυπηρετούσε καλύτερα από το πως παρουσιάζονται στα …Αρθρα >> all posts (για αναγκάζομαι να γυρίζω σελίδες).
Εδώ και αρκετό καιρό όταν κλικάρω στο Προβολή … δεν ανταποκρίνεται …. , μήπως έχει αλλάξει η εντολή … [archives] …. και δεν το γνωρίζω ;
Ευχαριστώ.
ΛακεδαίμωνΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Το [archives] είναι ένα shortcode, που αφενός δεν έχει αλλάξει αφετέρου αφορά το περιεχόμενο της σελίδας. Το να μην ανταποκρίνεται το «Προβολή» δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο: είναι δυσλειτουργία του browser (στο δικό μου πίνακα ελέγχου λειτουργεί κανονικότατα). Ποιον browser και version χρησιμοποιείς;
Μπορείς πάντως να επισκέπτεσαι αλλιώς αυτή τη σελίδα (και πιο άμεσα μάλιστα) αν αντιγράψεις το URL της και το κάνεις bookmark.
-
χρησιμοποιούσα explorer,δοκίμασα τωρα τον mozilla και google chrome και πάλι δεν ανοίγει.
Διέγραψα τη ….σελίδα … Αρχείο … και έφτιαξα εκ νέου άλλη. ούτε και αυτή ανοίγει.
Δοκίμασα (μεγάλη βλακεία μου ) και έβαλα το ..[archives] …. μέσα σε ανάρτηση (για να δώ αν εκεί ανοίγει και την έπαθα γιατί με πέταξε έξω το wordpress και δεν με αφήνει να μπώ στο δικό μου blog αν και υπογράφω σωστά .
Στο forum μπορώ και μπαίνω.
Τι πρέπει να κάνω για να ξεμπλοκάρει το blog ;
αν μπορείτε βοηθήστε με και το …αρχείο…ας πάει να κουρεύεται ,
Παρακαλώ κάνετε ότι μπορείτε. -
Μήπως μπορείτε εσείς να διαγράψετε την τελευταία ανάρτηση στην οποία έβαλα το [archives] , γιατί με το που έκανα …δημοσίευση …μου πέταξε λευκή σελίδα.
Νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα και δεν με αφήνει να μπώ. -
Ελαβα ἐνα σχόλιο στο email για κάποιο άρθρο μου.
Μὀλις πάτησα το έγκριση με πήγε στη σελιδα που βάζουμε κωδικούς,υπόγραψα και ….δουλεύει κανονικά.(διέγραψα την ανάρτηση με το…[archives] )
Θα ελέγξω τις version του explorer,mozilla και google chrome και θα σας ενημερώσω.
Σας ευχαριστώ. -
Είναι εξαιρετικά απίθανο να φταίει το shortcode για όλα αυτά (εκτός εάν έχει πάθει κάποια μόνιμη βλάβη το blog σου, πράγμα επίσης απίθανο).
Δοκίμασε να διαγράψεις την cache και τα cookies των browsers που χρησιμοποιείς. Αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα προστασίας, δοκίμασε επίσης να το απενεργοποιήσεις προσωρινά και δες αν υπάρχει διαφορά.Όσο για την παράκληση περί διαγραφής, επέμβαση στο blog σου μπορεί να κάνει μόνο το προσωπικό της WP. Κανείς άλλος δεν μπορεί να επέμβει (παρά μόνον αν εσύ του δώσεις τον κωδικό πρόσβασης). Το ότι εγώ είμαι «συντονιστής» σημαίνει ότι μπορώ να επέμβω στο φόρουμ και μόνον στο φόρουμ.
- Το θέμα ‘Αρχείο αναρτήσεων στις Σελίδες [archives]’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.