Δεν βρίσκω το install button….

• Άγνωστο's avatar

Eλπίζω να λάβω σύντομα λύση στο πρόβλημα μου, αφού προσπαθω ώρες…

Πλήρωσα ενα ποσο για domain mapping, domain registration και private registation. όταν πηγα ομως να επιλεξω θεμα διαπιστωσα οτι πρεπει να επιλεξω ενα απο τα προεπιλεγμενα και οχι να κανω upload το δικο μου απο το σκληρο. εψαξα παντου…..κανονικα θα επρεπε να υπαρχει το κουμπι Install και το delete current theme…. δεν βρισκω κανενα και δεν μου αρεσει τιποτα απο αυτα που εχει ηδη….

• Άγνωστο's avatar

Domain mapping δεν σημαίνει self-hosting, σημαίνει να έχεις διεύθυνση whatever.com αντί whatever.wordpress.com. To blog δεν παύει να είναι blog wordpress.com – στα οποία δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Θέματα άλλα από τα (περίπου 120) διαθέσιμα στο Appearance>Themes.

Before Upgrading – Important Notes

Same Rules Apply – The Domain Mapping Upgrade does not enable the permission to use advertising, any kind of prohibited code, or upload additional themes or plugins. With the upgrade, your blog will still be hosted here at WordPress.com, which means that you will not have FTP access to your files and you will still be required to abide by our Terms of Service.
    ( http://en.support.wordpress.com/domain-mapping/ )

Αν αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πλήρωσες για αυτό το Upgrade, μπορείς να ζητήσεις ακύρωση (αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα τη δεχτούν).

Πάντως το να μην σου αρέσει κανένα από τα διαθέσιμα θέματα μου φαίνεται υπερβολή. Πολλά έχουν δυνατότητες που δεν φαίνονται με την πρώτη (π.χ. εναλλακτικά layouts, αλλαγή χρωμάτων, φόρτωμα δικής σου εικόνας για φόντο). Θα βρεις πολλές λεπτομέρειες στα σχετικά άρθρα μου:

LIST OF POSTS

• Το θέμα ‘Δεν βρίσκω το install button….’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.