ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ DOMAIN
-
Δεν μπορώ να επαναφέρω το domain ekdromistas.com. Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση και λήγει, ενω οι κάρτα μου είναι διαθέσιμη. Παρακαλώ τις άμεσες ενέργειες για την επαναφορά του domain.
WP.com: Yes
Jetpack: No
Correct account: YesΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Καλησπέρα σας, προσπαθώ να ανανεώσω το domain ekdromistas.com και δεν με αφήνει. Ενώ ενεργοποιώ την αυτόματα ανανεώση, κάθε χρόνο μου λήγει.
Self-declared URL: http://www.ekdromistas.com
Jetpack: Unknown
WP.com: Unknown -
Χαίρεται,
Το domain σας δεν ανανεώθηκε καθώς ο πάροχος της κάρτας σας μπλόκαρε τη συναλλαγή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το domain σας να λήξει και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε περίοδο redemption. Αυτό σημαίνει πως για να μπορέσει να γίνει επαναφορά του domain θα πρέπει να πληρωθεί το redemption fee, το οποίο έχει κόστος $80. Εάν συμφωνείτε σε αυτό το κόστος, πείτε μου ώστε να ξεκινήσω τη διαδικασία επαναφοράς.
Επίσης, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με την τράπεζα ή τον πάροχο της κάρτας σας ώστε να διευκιρνήσετε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τη συνναλαγή.
-
Καλησπέρα σας, επικοινώνησα με την τράπεζα μου και με ενημέρωσε πως δεν υπήρξε κάποια εντολή χρέωσης. Δεν βλέπουν κάποια απόρριψη κόστους.
-
Ωστόσο δεν το είδα εγκαίρως για την λήξη καθώς βρίσκομαι στο στρατό και δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μέσα ώστε να το προλάβω. Παρακαλώ για την άμεση βοήθεια σας για στην πολυετή μας συνεργασία.
-
Μόλις σας έστειλα στο email σας τη φόρμα πληρωμής για το domain σας. Περιλαμβάνει το κόστος επαναφοράς (redemption fee) καθώς και την ετήσια ανανέωση.
Όταν ολοκληρώσετε την πληρωμή απαντήστε εδώ ώστε να ξεκινήσω τη διαδικασία της επαναφοράς.
- Το θέμα ‘ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ DOMAIN’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.