Πρόβλημα στην εμφάνιση στο wordpress

• Άγνωστο's avatar

Καλημέρα!!Παρατήρησα ότι όταν αφήνω σχόλια σε διάφορα blogs του wordpress, μετά όταν κάποιος επιχειρεί να δει το blog μου μέσω του σχολίου που έχω κάνει ,φαίνεται αυτό : http://en.wordpress.com/typo/?subdomain=marilenartspotofart

Και καθημερινά ποστάρω κανονικά,κι ούτε έχω πρόβλημα και η google με εμφανίζει στην αναζήτηση.
    Σας ευχαριστώ πολύ.

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Το όνομα χρήστη «marilenaspotofart» οδηγεί κανονικά στο blog σου. Αυτό που παρατηρείς μπορεί να έχει συμβεί μόνον
    α) αν τυχόν έχεις και δεύτερο account, με όνομα χρήστη που το ρύθμισες να οδηγεί στο ίδιο blog αλλά πληκτρολόγησες λάθος τη διεύθυνση του blog (με «marilenartspotofart» αντί «marilenaspotofart»), και άφησες σχόλια όντας logged in σε αυτό το account, ή
    β) αν έχεις μόνο ένα account αλλλά άφησες σχόλια χωρίς να είσαι logged in, και πληκτρολόγησες τα απαραίτητα στοιχεία κάνοντας πάλι αυτό το τυπογραφικό λάθος (πράγμα που μπορεί να συνέβη και σε παραπάνω από ένα σχόλια, αν ο browser που χρησιμοποιείς είναι ρυθμισμένος να θυμάται τα στοιχεία που πληκτρολογείς).

• Το θέμα ‘Πρόβλημα στην εμφάνιση στο wordpress’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.