Πως μπορώ να αφαιρέσω το sharing???
-
Παιδιά γειάσας και πάλι, η αχτίδα είμαι!ε, κοιτάξτε κοίταγα σήμερα τις λειτουργίες του μπλόγκ,μου και είδα ότι έχει αλλάξει η διαδικασία για το sharing οκ? για τα πόστς,το οποίο πριν κάποιους μήνες που το’ βαλα εγώ,στα πόστς μου ήταν αλλιώς (τότε απλώς μετέφερες τα εικονίδια) από τα διάφορα δύκτια (facebook,tweeter) κλπ,κλπ..και τα έβαζες όπως τα widgets στο ανάλογο sidebar οκ?..τώρα όμως είδα πως έχουν εξαφανιστεί τα πιό πολλά και πως έχω μόνο το εικονίδιο του μέιλ οκ??…μπήκα και είδα, ότι έχει αλλάξει η διαδικασία εντελώς για όλα,τα άλλα και ότι πρέπει να έχεις λογαριασμό?? στα δίκτυα αυτά γιανά εμφανίζονται στα πόστς σου οκ? ε,εγώ ΔΕ θέλω να ανοίξω λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑ από αυτά τα δίκτυα οκ?? και θέλω (τώρα) να αφαιρέσω εντελώς το sharing….πως μπορώ να το κάνω αυτό??…..
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Αν εννοείς τα εικονίδια που εμφανίζονται κάτω από κάθε ποστ, θα πρέπει να πας στο Settings>Sharing, ό,τι υπάρχει στο Enabled Services να το σύρεις στο Available Services, και να πατήσεις Save Changes.
- Το θέμα ‘Πως μπορώ να αφαιρέσω το sharing???’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.