Υποσελίδες

• Άγνωστο's avatar

Στο blog μου έχω τρεις βασικές σελίδες. Η μία από αυτές (που είναι και η σημαντικότερη) εχει μερικές υποσελίδες. Η κάθε μία από αυτές έχει άλλες σελίδες, τις υπο-υπο-σελίδες, όπως τις λέω εγώ.
    Αυτήν την στιγμή δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Custom Design Upgrade, ενώ η χρήση των Custom Menus μου δημιουργεί άλλα προβλήματα που δεν θα αναφέρω (δεν έχει σχέση με αυτό το θέμα).
    Πώς γίνεται να εμφανίζονται οι υποσελίδες του Blog μου κανονικά όπως τώρα, αλλά να μην εμφανίζονται οι υπο-υπο-σελίδες;
    Υ.Γ. Δεν ξέρω εαν έχει σημασία, αλλά για να ξέρετε, χρησιμοποιώ το Modularity Lite.

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Μόνο με custom menu γίνεται. Ποιά είναι τα «άλλα προβλήματα»;

• Άγνωστο's avatar

Δεν αναφέρομαι σε κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία των Custom Menus.
    Απλά έχει να κάνει με το πως λειτουργεί το blog μου, δηλαδή τρεις φορές τον μήνα γίνεται αυτόματα η δημοσίευση μιας υπο-υπο-σελίδας νωρίς το πρωί (όπου ο περισσότερος κόσμος κοιμάται, όπως κι εγώ).
    Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσω τα Custom Menus, τότε αυτές οι σελίδες θα δημοσιεύονται αυτόματα, αλλά σαν σελίδες και όχι υπο-υπο-σελίδες και λόγω καθημερινών υποχρεώσεων μπορεί να περάσουν πολλές ώρες ή ακόμη και ολοκληρη μέρα μέχρι να γίνει αυτή η διόρθωση.
    Με λίγα λόγια το πρόβλημα είναι το «Automatically add new TOP-LEVEL pages» και ως τώρα δεν έχει τύχει να βρω κάποια λύση.

• Άγνωστο's avatar

Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρώτον, δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις επιλέξει το «Automatically add new top-level pages». Δεύτερον, έχεις παρεξηγήσει τι σημαίνει η επιλογή αυτή: δεν σημαίνει ότι μια νέα child page θα μετατραπεί σε parent page, σημαίνει ότι μια νέα parent page θα προστεθεί αυτόματα στο custom menu (ενώ μια νέα child page όχι).

• Άγνωστο's avatar

Χμ…τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω τα Custom Menus. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Το θέμα ‘Υποσελίδες’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.