ادغام دو وب‌لاگ

• آواتار ناشناخته

اگر دو وب‌لاگ داشته باشیم و بخواهیم یکی را در دیگری ادغام کنیم و قبلی را حذف کنیم چه باید بکنیم؟ راهی که به ذهن خودم می‌رسه که در برون‌ریزی فایل بگیرم و بعد در وب‌لاگ جدید درون‌ریزی کنم اما گفتم شاید راه بهتری وجود داشته باشد. ضمنا حجم فایلی که ساخته می‌شود بزرگ‌تر از ۱۵ مگ است حدود ۳۰ مگابایت و نمی‌دانم چه کنم. سپاسگزار می‌شوم راهنمایی‌ام کنید.

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

آیا هر دو وب‌نوشت روی وردپرس.کام هستند؟

• آواتار ناشناخته

بله هر دو روی وردپرس دات کام هستند. از توجه شما سپاسگزارم.

• آواتار ناشناخته

خواهش می‌کنم.
    نشانی وب‌نوشت وردپرس.کام رو میشه به سادگی عوض کرد،
    توضیحات کاملش رو اینجا می‌تونین مطالعه کنین: http://bit.ly/zphDqM
    باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم

• آواتار ناشناخته

دوست عزیز از وقتی که می‌گذارید سپاسگزارم. مسئله‌ی من این است که الان وب‌لاگی دارم به نام:
    mazizy.wordpress.com (البته نام http://mostafazizi.net/) وب‌لاگ دیگری دارم به نام timeisgold.wordpress.com (با نام http://timeisgold.org/) می‌خواهم مطالب این وب‌لاگ دوم را انتقال دهم به وب‌لاگ اول.
    ضمنا به صفحه‌یی که لطف کرده بودید نشانی داده بودید مراجعه کردم. نوشته است:
    «دستورالعمل تغییر نشانی وب‌نوشت
    از گزینگان سمت راستِ «پیش‌خوان»، وارد قسمت «وب‌نوشت‌های من» بشین.
    موشی رو ببرین روی نشانی وب‌نوشتی که می‌خواین عوضش کنین. زیرش یه متن ظاهر میشه: change blog address (در آینده ترجمه میشه:‌تغییر نشانی وب‌نوشت)، روی این پیوند کلیک کنین. [توجه داشته باشین که این پیوند تنها برای وب‌نوشتهایی به نمایش درمیاد که صاحبش خودتون باشین]، روی این پیوند کلیک کنید.»
    من در کنار «پیش‌خوانم روی آرم وردپرس می‌رود و صفحه‌ وب‌نوشت‌ها را می‌آورم در آن صفحه نوشته است:
    «وب‌نوشت اصلی
    116 نوشته 15 صفحه 1,374 دیدگاه
    پیش‌خوان · نوشته‌ی تازه · پیش‌نویس‌ها · 116 نوشته‌ی شما · آمار

وقت طلاست!
    30 نوشته 6 صفحه 5 دیدگاه
    پیش‌خوان · نوشته‌ی تازه · پیش‌نویس‌ها · 30 نوشته‌ی شما · آمار»
    اما جایی به عنوان نشانی ندارد که بتوانم موشی را روی آن ببرم و بقیه کارها را انجام دهم.
    مجددا از لطف و کمک شما سپاسگزاری می‌کنم.

• آواتار ناشناخته

قربان الان رفتم و مسیر را موفق شدم دنبال کنم و وقتی نام کاربری mazizy را برای انتقال دادم این صفحه آمد:
    « انتقال timeisgoldtv.wordpress.com به کاربر دیگر

هشدار مهم بزرگ!

انتقال وب‌نوشت نمی‌تواند برگردانده شود. لطفاً کارهای زیر را که هنگام انتقال این وب‌نوشت انجام می‌پذیرد مطالعه کنید:

مالکیت شما از timeisgoldtv.wordpress.com برداشته خواهد شد
    شما امکان دسترسی به timeisgoldtv.wordpress.com را نخواهید داشت مگر اینکه صاحب جدید اجازه دهد
    ارتقاهای پولی شما در timeisgoldtv.wordpress.com با وب‌نوشت شما خواند ماند
    توجه داشته باشید که رایانامه‌ای برای تایید به (email visible only to moderators and staff) پس از آنکه عملیات بالا اجرا شوند فرستاده خواهد شد.

لطفاً قبل از اینکه ادامه دهید مطمئن شوید این همان کاری است که می‌خواهید انجام دهید!

می‌فهمم، اکنون اجازه بده ادامه دهم.
    نام‌کاربری یا رایانشانی کاربر وردپرس.کامی را که می‌خواهید مالکیت وب‌نوشتت وقت طلاست! (timeisgoldtv.wordpress.com) را به او واگذار کنید وارد نمایید.

نام کاربری یا رایانشانی کاربر برای دریافت وب‌نوشت:

نمی‌توانید به آن کاربر منتقل کنید.

»

• آواتار ناشناخته

ببخشید خیلی مزاحم شدم مسیر «تغییر نشانی وب‌نوشت» را هم که می‌روم با این پاسخ روبه‌رو می‌شوم:
    «پوزش، آن وب‌گاه هم‌اکنون وجود دارد!»

• آواتار ناشناخته

حق با شماست، من معذرت می‌خوام که به پرسش اول شما درست توجه نکرده بودم. این روش تنها در صورتی کار می‌کنه که نشانی‌ای که می‌خواهید به آن مهاجرت کنید خالی باشد (حتی اگر خودتان هم صاحب آن باشید دیگر کار نمی‌کند). در شرایط فعلی باید از همان روش قدیمی برون‌بری و درون‌ریزی استفاده کنید.
    (لطفا توجه داشته باشید که حتی اگر نشانی‌ای که می‌خواهید به آن مهاجرت کنید را حذف نمایید، باز هم این روش جوابگو نخواهد بود چراکه نمی‌شود از نشانی‌های حذف شده استفاده کرد، بنابراین این روش تنها و تنها برای نشانی‌هایی که هنوز استفاده نشده‌اند کاربرد دارد)
    باز هم ببخشید.

• آواتار ناشناخته

از راهنمایی و توجه شما سپاسگزارم. اگر لطف کنید در مورد مشکل بزرگ بودن اندازه‌ی فایل برون‌ریزی شده هم راهنمایی بفرمایید ممنون می‌شوم. الان این فایل حدود ۳۰ مگابایت است در صورتی که در درون‌ریزی نوشته حداکثر ۱۵ مگابایت مجاز است.

• آواتار ناشناخته

می‌توانید نوشته‌ها، صفحه‌ها و بازخوردها را جداگانه برون‌بری کنید. اگر پرونده‌ی برون‌بری نوشته‌ها هنوز هم بزرگ باشد، می‌توانید برای آن «بازه‌ی تاریخی» مشخص کنید. (این امکانات در بخش برون‌بری وجود دارند)

روش ساده‌ی دیگری که وب۳ در «راه حل مشکلات مهاجرت» پیشنهاد کرده بدین صورت است:

تعدادی از آنها [:نوشته‌ها] را به حالت پیشنویس [:درفت] درآورده سپس وبلاگ را برون‌بری کنید، پس از برون‌بری، مطالبی که برون‌بر کرده اید را از وبلاگ مبدا حذف یا پیشنویس کرده، مطالب باقیمانده را از حالت پیشنویس خارج کرده [:منتشر کرده] آنها را نیز برون‌بری کنید.

یک روش دیگر (که تنها برای کاربران حرفه‌ای مناسب است) این است که به صورت دستی پرونده‌ی برون‌بری را ویرایش کنید، یعنی آن را در یک ویرایش‌گر متن باز کنید (مسلما بهتر است از ویرایشگر مخصوص ایکس‌ام‌ال استفاده کنید) و تقریبا نیمی از آن را در یک ویرایش‌گر متن دیگر بچسبانید و با نام مناسب ذخیره کنید. البته باید توجه داشت که باید پرونده را از محل مناسبی تقسیم کنید تا تگ‌های اکس‌ام‌ال خراب نشوند، همچنین باید قسمت ابتدایی پرونده‌ی دوم و انتهایی پرونده‌ی اول را هم از روی یکدیگر تکمیل کنید. به این روش پرونده‌ی برون‌بری تقریبا به دو قسمت تقسیم خواهد شد.

• آواتار ناشناخته

سپاسگزارم. همین راه حل آخر را امتحان کردم و مشکل حل شد. بی‌نهایت از لطف شما متشکرم.

• The topic ‘ادغام دو وب‌لاگ’ is closed to new replies.