ارتقاء

• آواتار ناشناخته

چگونه از ایران میتونم ارتقاء کاربری بدم ؟ یا اینکه از WordPress.org چگونه میتونم هاست تهیه کنم بدون دخالت و نظارت جمهوری اسلامی …

• آواتار ناشناخته

باسلام خدمت کاربر عزیز
    برای ارتقا شما باید یک کارت اعتباری نظیر ویزا و … داشته باشید و می‌توانید با مراجعه به بخش زیر محصولات وردپرس.کام را خریداری کنید:
    پیش‌خوان -> فروشگاه

اگر دوست دارید هاست تهیه کنید و از هاست خود نیز استفاده های دیگر ببرید شما بایستی یک سایت ارائه دهنده هاستینگ خریداری نمایید و با مراجعه به wordpress.org یا wp-persian.com ( نسخه فارسی ) ، وردپرس را دانلود و نصب نمایید .

در صورتی که سوالی دارید در خدمتم .

با احترام

• آواتار ناشناخته

فکر نمیکنم بشه از wordpress.org هاست تهیه کرد! wordpress.com یک پلتفرم آنلاین برای ساخت وبسایت روی هاست خود وردپرس.کام هست. اما در wordpress.org باید سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو جداگانه دانلود کنید و خودتون روی هاست شخصی خودتون نصب و راه اندازی کنید.

مثل سایت طراحی سایت بنده ، یا این وبلاگ آموزش سئو.
    که بصورت کلی جدا از وردپرس.کام هستند.

من نمیدونم چکار میخواهید بکنید اما اگر در ایران هستید و فعالیت خاصی میخواید انجام بدید به نظرم خطر داره چون ضمانتی نیست که نتونند شما را پیدا کنند (اگر بخواهند و مشکوک شوند)…

• آواتار ناشناخته

یکبار اقدام کردم از wordpress.org
    از شرکت های واسطه هاست خریدم ،روز دوم غیر فعال کردند ، در اصل تو فقط از ایران نمیشه اقدام،کرد کار خاصی هم نیست این وبلاگ هستش ، https://shahinnajafigallery.wordpress.com

• آواتار ناشناخته

خیلی قیمت ها بالاست

میتونید با بخص اصلی تماس بگیرید؟
    من حساب کردم اگه با گو ددی دات کام سایت شخصی بسازم اینقدر گرون نیست
    دامین و امکانات وردپرس دات کام خداییش خیلی گرونه و نمیارزه

چرا اینجوریه؟

• آواتار ناشناخته

تو godaddy یه مورد هست همچی Unlimited هست + دامین رایگان و غیره که یک سالش میشه 111.41 US Dollar

Unlimited Websites
    Unlimited Storage
    Unlimited Bandwidth
    1000 Email Addresses
    Free domain with annual plan
    2X Processing Power & Memory (Linux w/ cPanel only)
    Premium DNS
    1-year SSL certificate to secure customer data and increase search rankings. (Restrictions Apply)

ولی هزینه یکساله بیزینس وردپرس میشه 387.51 US Dollar

خیلی این خیلی قیمت بالایه
    حتی Bluehost که بسبار گران قیمت اما قدرتمنده سالیانش میشه 167.4 U.S. dollars

مسئولین وردپرس فاسری به مدیران اصلی تماس بگیرید بگید قیمت خیلی بالاست چرا یکی باید چندین برابر هزینه کنه؟ کمی تخفیف بدهند

• آواتار ناشناخته

یعنی هزینه اپگریت سه ساله بزینس وردپرس بیشتر از 1 هزار دالار آمریکا هست

این پول زیادی هست با این پول میشه سایت بزرگ و قدرتمندی با wordpress.org ساخت

• The topic ‘ارتقاء’ is closed to new replies.