ارور در داشبورد وبلاگم

• آواتار ناشناخته

سلام
    امروز خواستم برم تو داشبورت و مطلب ارسال کنم که این پیغام رو داد:
    Warning: We have a concern about some of the content on your blog. Please click here to contact us as soon as possible to resolve the issue and re-enable posting.

من رو لینکی که داده بود کلیک کردم و همین ارور رو توی قسمت متن نوشتم و ارسال کردم آیا درست می شه…؟
    ممنون

• آواتار ناشناخته

You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

This is an automated message.

• آواتار ناشناخته

در ضمن قسمتی که تصاویر و پرونده های چند رسانه ای رو می تونم باز کنم هم نیست…؟

• آواتار ناشناخته

خواهشا بگید چیکار کنم من نمی تونم اصلا پست ارسال کنم

• آواتار ناشناخته

شما تا آدرس وبلاگتو ندی نمیتونم بهت کمکی بکنم.

• آواتار ناشناخته

بفرمائید دوست عزیز این آدرس وبلاگم:
    http://norshop.wordpress.com/
    درضمن من که تو قسمت ارسال مطلب می رم گزینه های ارسال عکس نیست و دکمه ارسال مطلب تبدیل شده به فرستادن برای بازبینی
    این عکس رو ببینید که از صفحه ارسال مطلب گرفتم:

• آواتار ناشناخته

خوب مشخص جریان چیه. به احتمال 99% وبلاگ شما به علت درج آگهی ها مسدود شده. طبق توافقنامه ای که هنگام عضویت در وردپرس قبول کردید حق ندارین در وبلاگ وردپرستون هیچگونه آگهی‌ای که از طریق اون پول در بیارین (یا حتی پول هم درنیارین ولی حکم آگهی داشته باشه) قرار بدین و قبل از این کار باید از یک وب هاستینگ دیگه به غیر از wordpress.com استفاده کنین.
    خود وردپرس این سرویسها رو به شما پیشنهاد میکنه:
    http://get.wp.com/hosting/

در حال حاضر شما وبلاگتون به حالت تعلیق در اومده، شما باید با قسمت پشتیبانی وردپرس تماس بگیرین (از طریق همون لینکی که داده) و یا باید قانعشون کنین که آنچه در وبلاگ شماست آگهی نیست (که بعید میدونم بتونین). در بدترین حالت ممکنه حتی وبلاگتون رو برای همیشه مسدود کنن.

البته یه احتمال ضعیف دیگه هم هست و اون هم اینه که علت مسدود شدن وبلاگتون چیز دیگه‌ای باشه. که باز هم باید با همون قسمت پشتیبانی درمیون بزارین.

توصیه ای که من میتونم بهتون بکنم اینه که اگر پستهای وبلاگتون براتون ارزشمنده، و هنوز امکان گرفتن نسخه‌ی پشتیبان از پست‌ها وجود داره. هر چه سریعتر یک backup بگیرین.

• آواتار ناشناخته

irdb ، جان امروز که رفتم تو داشبورت دیگه اون پیغام نبود مثل اینکه درستش کردن به هر حال من یه بک آپ گرفتم از اصلاعات…
    مرسی ممنونم ازتون…

• آواتار ناشناخته

خوشحالم که مشکلت حل شده، ولی اگه کسی وبلاگتون رو به عنوان اسپم گزارش بده با مشکل مواجه میشی. البته شاید هیچوقت این اتفاق نیفته، ولی گفتم شاید بهتر باشه بدونی.

• The topic ‘ارور در داشبورد وبلاگم’ is closed to new replies.