اضافه کردن یه کد که در تمام نوشته باشه

• آواتار ناشناخته

دوستان یه کد که برای شر کردن نوشته به فیس بوک و جاهای دیگه است میخام به پست های که میزنم اضافه کنم البته میخام همیشه اون کد ذخیره باشه نه اینکه هر بار کد را اضافه کنم
    ممنون راهنمائی کنید

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

شر کردن نوشته به فیس بوک

یعنی می‌خواهید نوشته‌هایتان در فیسبوک منتشر شود؟

در حال حاضر وردپرس.کام امکانی دارد که اجازه می‌دهد در مورد نوشته‌های تازه‌ی وب‌نوشتتان در فیسبوک اطلاع‌رسانی کنید.

وارد «پیش‌خوان» وب‌نوشت خود شوید، روی «وب‌نوشت‌های من» در ستون کناری کلیک کنید، در صفحه‌ی باز شده یک ستون به نام «اطلاع رسانی» وجود دارد. در زیر آن، تیک facebook را برای وب‌نوشت مورد نظرتان فعال کنید
    (در اینجا احتمالا باید فیسبوک شما به وسیله‌ی وردرپس مورد بازبینی قرار گیرد، کافیست مراحل را دنبال کنید)
    زین‌پس هنگام نوشتن نوشته‌های تازه، یک قسمت اطلاع‌رسانی به بخش «انتشار» در نوشته‌ها افزوده می‌شود که با زدن تیک آن، خلاصه‌ای از نوشته‌ی شما به فیسبوک فرستاده خواهد شد.

آیا منظور شما هم همین بود؟

• آواتار ناشناخته

از پاسخ شما متشکرم ولی من میخام دکمه شر کردن را به وبلاگم اضافه کنم مثل دکمه شر بالاترین یا دنباله یا فیس بوک ممنون میشم راهنمائی کنید

• آواتار ناشناخته

خواهش می‌کنم.
    در این مورد با توجه به محدودیت‌های وردپرس.کام در ویرایش قالب، احتمالا مجبوید هر بار که می‌خواهید نوشته را منتشر کنید، کدها را در انتهای سورس کپی نمایید.

• The topic ‘اضافه کردن یه کد که در تمام نوشته باشه’ is closed to new replies.