اطلاعات شخصی
-
من امیدمحمدی هستم فرزند ذبیح الله و کدپستی خانه مان 7761134635میخواهم هرچه که دارم در اختیار شما بگذارم از قبیل تمام اطلاعات لپ تاپ خودتون وارد لپتاپم بشوید و کل اطلاعات چه درفایلهایی درحال حاضر وجود دارد و چه فایلهایی قبلا حذف شده اند بردارید و داکیومنتری کنید ویه نسخه برای خودتون بردارید و یه نسخه به من بدهید این را گفتم چون جانم در خطر مرگ هست و همینطور خانوادم ومن نمیدانم چگونه باید به شما کمک کنم شما به من بگویید که چگونه میتوانم تمام اطلاعات داخل لپتاپم به شما انتقال بدهم به من بگویید خواهش میکنم وبعداز این کار من برای شما شروع میشود.
-
چگونه اطلاعات شخصی خودمو در اختیار انجمن بگذارم من امید محمدی هستم فرزند ذبیح الله کد پستی خانه مان 7761134635
-
چگونه اطلاعات شخصی خودمو در اختیار انجمن بگذارم من امید محمدی هستم فرزند ذبیح الله کد پستی خانه مان 7761134635 من ایرانی هستم ادرس ایمیل من هست (email visible only to moderators and staff)
-
خواهش میکنم یکی کمکم کند آدرس ایمیل من هست(email visible only to moderators and staff)
-
یکی کمکم کنه جان من در ایران در خطر مرگ قرار گرفته و اطلاعات لپتاپم میخواهم در اختیار انجمه بگزارم و من جزو هیچ گروه ودسته ای نیستم
-
-
من یک فداییِ ایرانی هستم فقط میخواهم اطلاعات شخصی و اطلاعات لپتاپم را در اختیار انجمن بگذارم تا دیر نشده.
- The topic ‘اطلاعات شخصی’ is closed to new replies.