افزونه ی نظر دادن

• آواتار ناشناخته

دوستان گل با عرض معذرت من چندان با محیط وردپرس آشنا نیستم. میخواستم درباره ی این افزونه ی وردپرس.کام سوال کنم که این افزونه اسمش چیه؟ چطور میتونم دانلودش کنم؟
    این افزونه ای قابلیت نظر دادن با آکانت های مختلف مثل فیس بوک یا تویتر و یا حتی مهمان و … رو داره. خیلی ظاهر قشنگی هم داره. اگه میشه از یه جایی دانلودش کرد میشه خواهش کنم نسخه ی فارسیش رو لینک بدید؟
    ممنون :-)

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

سلام
    تا اونجایی که من می دونم این جزو امکانات خاص وردپرس .کام هست اما مدیران وردپرس یه افزونه ای منتشر کردن به اسم jetpack که تو همون صفحه ی اول افزونه های سایت .ارگ هستش. این افزونه امکانات خاص وردپرس . کام رو به ارگ می بره حالا اگه این بخش نظرات هم اضافه شده باشه به اون افزونه که مشکل حله وگرنه جای دیگه ای نمی شه عین این رو پیدا کرد
    ————-
    راستی این سوالتون رو باید تو انجمن وردپرس فارسی می پرسیدین!

• آواتار ناشناخته

ممنون یاسر جان بابت راهنماییت. این افزونه رو دانلود میکنم ببینم چی میشه
    ————
    در مورده سوال پرسیدن تو اونجا باید بگم اونا میگن هرگونه سوالی از وردپرس.کام رو اونجا بپرسید. حتی اونجا پرسیدم ولی حذف کردن سوالمو :D

• آواتار ناشناخته

البته من کمی هم قصد شوخی داشتم (علامت تعجب) ولی اینکه سوال مربوط به افزونه ها رو حذف کردن….هیچی ولش کن!
    موفق باشی

• آواتار ناشناخته

باسلام خدمت کاربر عزیز 7i7w
    همان طور که دوست خوبمان » yasser1992 » گفتند افزونه Jetpack برخی از امکانات وردپرس.کام ( نظیر آمار ، کوتاه کننده لینک wp.me و … ) را به وردپرس.ارگ می برد .
    سایت شما برای اجرای امکاناتی نظیر آمار وردپرس.کام و همچنین کوتاه کننده لینک wp.me به سرورهای وردپرس وصل می شود . وردپرس.کام و کوتاه کننده لینک wp.me در ایران فیلتر شده اند .
    برای مشاهده امکانات Jetpack می توانید از سایت زیر دیدن نمایید :
    http://jetpack.me

• آواتار ناشناخته

ممنون عزیز. یاسر جان راهنمایی خوبی کردند و شما کاملش کردید ولی متاسفانه این افزونه نظردهی وردپرس.کام وی این افزونه ی jetpack نیست :-( و درباره ی wp.me! یعنی هر لینکی که من توسط این کوتاه کننده به سایت خودم بدمن با صفحه ی فیلترینگ روبرو میشه؟ فکر کنم در نهایت به فیلتر شدن سایت خودم هم بکشه، درسته؟

• آواتار ناشناخته

رو لوکال نمی شد چک کرد وگرنه خودم چک می کردم که داره یا نه. سیاست وردپرسه که همیشه دات کام جلوتر باشه!
    سایت هایی که استفاده می کنن کم نیستن
    wp.me و bit.ly و…کلا کوتاه کننده ها فیلترن فکر نکنم این مورد مشکلی برای سایت پیش بیاره(کوتاه کننده ها زمانی از راههای عبور از فیل بودن)
    اگه چیزایی مثل
    مرا از دیدگاه های پس از این با رایانامه مطلع کن یا نمایش پروفایل گراواتار برات مهم نیست این افزونه ی سنگین رو نصب نکن
    ————-
    فیلتر شدن آمارگیر باعث شد یه مدت سرویس وبلاگ بلاگها فیلتر بشه (موقع لاگین شدن!) پیشنهاد دوستانه اینه که نصب نکنی!

• آواتار ناشناخته

یاسر جان بازم ممنون که جواب میدید. دوست عزیز هاست من لوکال نیست و از گیگفا خدمات میگیرم و مشکلی که دارم اینه که هیچ عمل بارگزاری انجام نمیده :-D نمیدونم چیکار کنم. تو پیشخوان نه rss و نه … رو بارگزای میکنه. حتی همین افزونه هم نیاز به اوتورایز داره که به این دلیل که هیچی رو بارگزاری نمیکنه اوتورایز نمیشه! شما پیشنهادی ندارید؟ :-P

• آواتار ناشناخته

منم با گیگفا کار کردم اما نتونست این افزونه رو اجرا کنه فکر کنم به خاطر محدودیت های هاست رایگان باشه. مطمئن نیستم تحقیق می کنم اگه به نتیجه رسیدم براتون تو بلاگ http://7i7griffin.wordpress.com/ کامنت یا حالا اگه contact داشته باشه ارسال می کنم. ادامه بحث دیگه خارج از وردپرس .کام هستش
    تشکر و ممنون

• آواتار ناشناخته

سلامی مجدد خدمت دوست عزیز » 7i7w «
    وقتی شما از کوتاه کننده لینک wp.me استفاده می کنید در اصل لینک خود را به سروری از وردپرس.کام که قابلیت کوتاه کردن لینک را بر عهده دارد ارسال می نمایید . این سرور به دلیل برخی از مسائل در ایران فیلتر است .
    البته بهترین سایتی که من تا الان دیدم که فیلتر نبود : http://tinyurl.com
    سرور جدید bit.ly : سایت bitly.com است .
    ——————————————————–
    ممکن است این جواب در این مبحث نگنجد ….
    بیشترین حجم آپلود در گیگفا در حالت عادی 2 مگابایت و با استفاده از اف‌تی‌پی 4 مگابایت می باشد .
    پیشنهاد من این است که از وردپرس.کام استفاده نمایید .
    چون سرویس هایش کامل تر از وردپرس.ارگ است . پشتیبانان به طور خودکار این سیستم را به روز خواهند کرد .
    فقط کافی است با اندکی هزینه یک دامنه به آن بیفزایید .

باتشکر
    موفق و پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

ممنون عزیز. من خودم وبلاگ وردپرس.کام دارم و ازش راضی بودم ولی نمیشد شخصی سازیش کرد. دامنه اضافه کردن میشه ولی من یه سایت کامل میخواستم به همین خاطر به وردپرس.ارگ مهاجرت کردم. داشتن یه هاست بهتون اجازه ی ساخت انجمن و … هرچی که بخواید میده. از گیگفا هم مهاجرت کردم و الان یه هاست خریدم. امیدوارم تا یه مدت دیگه سایت کاملا راه اندازی میشه
    ممنون از شما
    ولی کاش وردپرس.کام افزونه ی Leave a Reply خودش رو واسه وردپرس.ارگ ترجمه میکرد :-( من به شخص حاضرم این افزونه رو بخرم! خیلی کار بازدید کننده رو راحت میکنه. فقط لازم به سه تا کلیک داره واسه نوشتن اسم و ایمیل و بعدش تایپ کامنتش و تمام! :D

• آواتار ناشناخته

سلام
    امیدوارم سایت خوب و متفاوتی داشته باشید
    دنیای دات.ارگ خیلی خیلی بزرگتر از .کام هست عجله نکنید وبلاگهایی که مطالب مرتبط می نویسن رو مطالعه کنید مطمئنا هر روز یه افزونه ی خارق العاده خواهید دید! کسی چه می دونه شاید چیزی که می خوایید هم پیدا بشه!
    موفق باشید

• آواتار ناشناخته

:P
    ممنون یاسر جان. راستش نمیخوام مطلب بنویسم. فقط یه سایت شخصیه. برای کارایی که خودم انجام میدم و…
    تو .کام هم عضو شدم تا کمی با وردپرس آشنا بشم. اتفاقا اون افزونه رو هم پیدا کردم البته نه به اون شکل. ولی اونم همین کارآمدی رو داره.

• آواتار ناشناخته

سلامی مجدد خدمت کاربر گرامی 7i7w
    شما در وردپرس.کام می‌توانید مسیر زیر را دنبال کنید و به سلیقه ی خود صفحه ی اصلی ( نوشته‌ها ) را به صفحه ی دیگر منتقل کنید ( یک جورایی وب‌نوشت خود را شخصی کنید ).
    تنظیمات ( پیش‌خوان ) –> خواندن –> بخش » در صفحه‌ی نخست نمایش داده شود «

باتشکر
    موفق و پیروز باشید

• The topic ‘افزونه ی نظر دادن’ is closed to new replies.