انتقال نوشته به وبلاگی دیگر

• آواتار ناشناخته

با سلام.
    من دو وبلاگ وورد پرس دارم. می خواستم ببینم آیا این امکان وجود داره که برخی از موضوعات (نوشته ها) رو با حفظ تاریخ اصلی به وبلاگ دیگر منتقل کنم یا خیر؟ اگر امکان دارد لطفا راهنماییم کنید.

با تشکر

• آواتار ناشناخته

باسلام
    بله ، اين امكان وجود دارد .
    ابتدا بايد وارد اولين وبلاگ خود شويد و در بخش ابزارها –> برون بري بنا به نياز گزينه ها را انتخاب كنيد ( به عنوان مثال ماه مورد نظر ، نويسنده مورد نظر و … ) . سپس بر روي دكمه » دريافت پرونده برون بري شده » كليك مي كنيد . وردپرس يك فايل xml را به شما مي دهد ، آن را دانلود نماييد .
    در مرحله دوم وارد وبلاگ دوم مي شويد و در بخش ابزارها و درون ريزي بر روي WordPress كليك كنيد . Browse را زده و فايل xml دانلود شده را انتخاب كنيد .
    در انتها بر روي » بالاگذاري پرونده و درون ريزي » كليك كنيد . مطالب انتقال پيدا خواهند كرد .
    موفق باشيد …

• آواتار ناشناخته

ممنون از راهنماییتون اما نشد!

می دونید چی ممکنه شده باشه؟ همه چیو 2 بار امتحان کردم.

ممنون می شم کمکم کنید.

• آواتار ناشناخته

سلام مجدد.
    دوست عزیز همانطور که در بالا اشاره کردم این کار رو دو بار انجام دادم. و حتی دو ایمیل هم با این مضمون دریافت کردم :
    Your WordPress import was successful. ولی همچنان مطالب رو نمی تونم پیدا کنم.

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

• آواتار ناشناخته

باسلام
    اگر ایمیل مبتنی بر موفقیت آمیز بودن درون ریزی برای شما ارسال شده است پس مطمئن باشید که مطالب مورد نظر شما به طور کامل انتقال یافته اند .
    البته باید توجه داشته باشید به دلیل یکی بودن پایگاه های داده وبلاگ های وردپرس ، هر مطلب با حفظ تاریخ مورد نظر از وبلاگی به وبلاگ دیگر منتقل می شود . مثلاً اگر شما مطالب ماه july 2009 را انتقال داده اید باید در همین ماه در وبلاگ دوم به دنبال مطالب مورد نظر باشید .
    سری به بخش نوشته ها بزنید . ان شاء ا… مشکل تان رفع خواهد شد .
    باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم .
    باتشکر

• آواتار ناشناخته

ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد.

موفق باشید

• آواتار ناشناخته
  • The topic ‘انتقال نوشته به وبلاگی دیگر’ is closed to new replies.