اندازه فونت، خانه، نظرسنجی
-
سلام
من جواب این سوالهام رو نمیتونم توی آرشیو پیدا کنم. ممنون میشم بهم جواب بدین یا اگه تکراریه لینک بدین:
1- میخوام واسه صفحه اولم به فارسی بنویسه خانه به جای اینکه انگلیسیش رو بنویسه
2- چطور میتونم اندازه و/یا نوع فونت مطالب رو عوض کنم؟ پیش فرضش اصلاً خوب نیست و به خصوص اندازه ش خیلی کوچیکه
3- توی صفحه اول (خانه) ترتیب پستها رو از قدیم به جدید میذلاره که من میخوام برعکس باشه
4- در نظرسنجی فارسی گزینه ها به طرف چپ میچسبند به جای راست! آیا راهی برای حل این مشکل هست؟ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنین
مجید
The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
سلام
1- راه حل استفاده از یک پوسته ی دیگر است، پوسته ای که انتخاب کرده اید صفحه ی اصلی را
home
مینامد.2- راه حل استفاده از یک پوسته ی دیگر است، تنظیمات پوسته ای که انتخاب کرده اید اینگونه است.
3- مطالب به ترتیب زمانی در صفحه قرار میگرند؛ جدیدها بالاتر از قدیمی ها قرار میگیرند، مثلا مطلبی که امروز مینویسید بالاتر از مطلبی که دیروز منتشر کرده اید قرار میگیرد. دلیل اینکه مطلب قدیمی تر بالا آمده ساعت اون هست، شما ساعت اون مطلب رو تغییر داده اید بنابراین بالاتر از مطلب جدیدترتون قرار گرفته، کافیه ساعتش رو به ساعتی قبل از ساعت مطلب جدیدترتون تغییر بدید.
مورد اول و شاید چهارم را از طریق ویرایش سی اس اس میتوان اصلاح کرد منتها برای ویرایش سی اس اس باید هزینه کنید و وردپرس تون رو ارتقاء بدید.
مورد اول، دوم و چهارم رو با گزارش به پشتیبانی وردپرس میتوان پیگیری کرد. -
- The topic ‘اندازه فونت، خانه، نظرسنجی’ is closed to new replies.