اندازه فونت متن
-
با سلام به شما و دیگران دوستان
قبل از هر سوالی از شما و همکارانتان که بی وقفه برای گسترش فرهنگ درست اطلاع رسانی زحمت می کشید تشکر ویژه ای میکنم.سوال بنده مربوط به اندازه نمایه های متن یا همان فونت های نوشتاری میباشد
بنده مطالب خودم را برای انتقال وبنوشتم از میهن بلاگ به ورد پرس کپی نموده و در صفحه نوشته جدید ورد پرس قرار میدهم
منتهی نوشته ها کوچک تر از حد خودشان میشوند
اندازه مورد نظر ینده
small
هست ولی به هنگام قرار دادن متن و دیدن کد های متن متوجه میشوم که اندازه متن
x-small
شده برای همین به ناچار مجبورم تا تمامی کد های x-small را به small تبدیل نمایم که کار وقت گیری است
میخواستم بدانم آیا گزینه خاصی موجود هست که با مشخص کردن آن اندازه نمایه متن را تغییر دهد و نیازی به سرو کله زدن با کد های HTML نباشدیا در محلی خاص به صورت پیش فرض اندازه آنها را از قبل small تعیین کنم
با تشکر فراوانThe blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
سلام، ممنون.
در همین ابتدا لازم است توضیح دهم که من عضو تیم وردپرس نیستم. تنها مسئولیت مدیریت بخش ترجمه و انجمنها را به صورت داوطلبانه بر عهده گرفتهام. و اندکی هم با اعضای اصلی تیم وردپرس آشنایی دارم.
کلمهی font را در فارسی معمولا «قلم» ترجمه میکنند.
برای اینکه عنوان این مبحث برای دیگران راحتتر قابل فهم باشد آن را، با اجازهی شما، به «اندازه فونت متن» تغییر دادم.من درست متوجه نشدم. ولی اگر دارید یک به یک نوشتههایتان را از میهنبلاگ به وردپرس کپی میکنید، شاید خیلی طول بکشد. اگر تعداد نوشتههایتان زیاد است بهتر است وبنوشتتان را برونریزی کرده و سپس در وردپرس درونریزی کنید.
این مقالهی وب۳ همه چیز را توضیح داده:
http://web3b.wordpress.com/2008/12/17/export-import-blogger-wordpress/
با این روش معمولا اندازهی قلم نیز حفظ میشود.اما اگر بخواهید اندازهی قلم را در تمام نوشتهها تغییر دهید باید قالب وبنوشت را ویرایش کنید. در وردپرس.کام اینکار جز با خرید ارتقای css امکان پذیر نیست. و اندازهی قلم پیشفرض هم به پوستهی وبنوشت بستگی دارد.
و برای نوشتههای جداگانه هم چارهای جز سر و کله زدن با کدهای HTML نیست.
-
ممنون
دست شما درد نکند
یک خسته نباشید حسابی باید به شما بگم
این ترجمه شما خیلی نفوذ شدیدی روی افکار میذاره پس بدونید واقعا وظیفه سنگینی دارید
ممنون از بابت تصحیح سر خط
عرض به خدمت شما وبلاگ من مربوط به رشته مکانیکه و توی میهن بلاگ به خاطر یک سری مسائل نمیتونستم بمونم مخصوصا این فضای 3 گیگی که ورد پرس میده به درد من خیلی میخورهو همچنین قالب های ورد پرس و سرعت لودشون بی نظریه
ایناست که بدرد من خیلی میخوره
فونتو میشه باهاش کنار اومد
الان که فکر نکنم بتونم css رو بخرم ولی در آینده حتما به اون هم فکر میکنم
فعلا بایستی سر کرد
من حقیقتا خبر نداشتم میشه برون ریزی کرد
الانم که متوجه شدم یکم دیر شد چون دیگه تقریبا کارم تموم شد
البته من روی پستام باید اصلاحات انجام میدادم
که یکم خوبم شد که دوباره بازرسی شدند
از اینکه جواب دادید به صورت ویژه سپاسگذارم
- The topic ‘اندازه فونت متن’ is closed to new replies.