باشگاه و کانون ترک خودارضایی
-
سلام بیاید علت این کارمون رو بنویسیم ، اول علت مریضی رو بفهمیم بعد دنبال درمانش بریم
-
خود من :
1 سر خوردگی ( هر وقت احساس پوچی میکنم یا تو کار خسته میشم منظورم ازخستگی اعصاب خورده ها یعنی کاره هر کاری میکنه درست نمیشه ، یا حتی درس دانشگاه )
2 مواقعی که به آینده زندگیم فکر میکنم ؛ میگم آخرش که چی ، یکی رو تصور میکنم یا خیلی وقتا نمیکنم و میزنم .
3 اون موقع ها که دوست دارم یکی نازم کنه و نمیکنه میرم و میزنم تا آروم بشم ( سرپوشی رو محبت آخه تو رویا اون محبت رو تجسم میکنم و میزنم دیگه درسته )
4 وقتی به اینترنت وصل میشم حتی اگه حالم توپ توپ باشه ( محاله من بیام اینترنت و نرم تو آویزون یا موتورای جستجو عکس و اول میزنم اونم زیاد شاید گاهی 15 بار بی شوخی بدون حتی لذت فقط میزنم تا بیاد ) ( خیلی وقتا میرم اینترنت واسه تحقیق اما نمیدونم وسط کار چه جور میرم تو پروکسی نوشتن و باز کردن …. ) ( جالبه بعد میرم تحقیق میکنم بعدشم پروکسی رو پاک میکنم با سورس هاش اما فرداش روز از نو روزی از نو )
5 اون موقع ها که یه حرف سکسی برام جالب باشه ناخوداگاه شروع میکنم ( مثلا انگار کردن یه زن 30 ساله تو مغز من دیونم میکنه و میزنم ، فجیع دیوونم میکنه ها ، یا با یه شوهردار و … ( علت پیوندی که مغزم با خوندن داستان زده هر چند قبول ندارم و نمیکنم اما مغزم تا نزنم آروم نمیشه بعدشم از دست خودم متنفر میشم .
هر وقت مخم دیگه کار نمیکنه و هنگ میکنم
هر وقت بیش از حد تصور عصبی ام میزنم تا آسیب کمتر برسونم به در دیوار خودم کوچیکترا و کولن خودمو میخورم تا بیام خونه و اونقدر میزنم تا بخوابم -
-
پیمان جان بیخیال این حرفا از تغییرات اخیر وردپرس راضی هستی یا نه؟ اینا رو می تونی تو یه وبلاگ یا انجمن های مربوط مطرح کنی , فکر نکنم طرحش تو انجمن وردپرس فایده ای برات داشته باشه.
موفق باشی -
-
- The topic ‘باشگاه و کانون ترک خودارضایی’ is closed to new replies.