جابجا شدن سایدبار

• آواتار ناشناخته

تم وبلاگم (Mistylook) تا مدتی قبل اینطور بود که منو در سمت راست و بخش اصلی (نوشته ها) در سمت چپ بودن.
    بعد از تغییراتی که در این مدت اخیر پیش اومده (فارسی سازی) منو به سمت چپ انتقال پیدا کرده! در حالیکه حالتِ قبل مناسبتر بنظر می رسید!
    می خواستم ببینم امکانی برای اینکه به همون وضعیت قبلی برگرده وجود داره یا نه؟!

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• آواتار ناشناخته

سلام دوست من
    وردپرس در حال انطباق دادن بیشتر پوسته‌ها با زبان‌های راست به چپ (مثل فارسی، عربی و عبری) هست.
    کلیه‌ی پوسته‌های وردپرس پس از انطباق با فارسی به طور کلی آیینه می‌شوند، یعنی اگر ستون کناری شما راست بوده به چپ منتقل میشه و اگر چپ بوده به راست منتقل میشه. البته این تنها تغییراتی نیست که به پوسته اعمال میشه بلکه یک سری کارها برای انطباق بیشتر با زبان‌های چپ به راست هم انجام شده.

در هر صورت به نظر میاد خیلی از کابران از این روند راضی نیستن و شاید بشه ستون کناری رو جابجا نکرد.

من از مسئول اصلی این کار در تیم وردپرس (Yaov) می‌پرسم ببینم چی میگه. به محض اینکه جوابی دریافت کنم اینجا میزام.

• آواتار ناشناخته

خوب ظاهرا این ازون چیزهاییست که نمیشه کاریش کرد.

استدلال تیم وردپرس اینه که در زبان‌های راست به چپ، همون طور که کتاب‌هامون از راست به چپ شروع میشن و کلا همه چیز از نظر جهت، آیینه‌ای است،‌ پوسته‌ها هم باید آیینه‌ای باشد.

این حرفشون از نظر من هم منطقیه چون مثلا همین پوسته‌ی Mistylook را که در نظر بگیرید، در زبان انگلیسی ستون کناری آن سمت راست قرار دارد،‌ یعنی در انتهای خطوط.
    پس اگر قرار باشه در زبان فارسی هم ستون کناری در انتهای خطوط قرار بگیره باید بزاریمش سمت چپ. در واقع طراح اصلی چنین مد نظرش بوده.

با این حال هستند پوسته‌هایی که در ابتدا ستون کناری سمت چپه، و وقتی فارسی بشه میفته سمت راست.

به غیر از تغییر پوسته، با دستکاری css‌ هم باید بشه ستون کناری رو به جای اولش برگرداند، ولی با باید امکانش رو خریداری کنید.

• آواتار ناشناخته

بله، متوجه شدم
    ولی اگه چنین امکنی بود؛کاربر پسندتر بود! چون بعضی پوسته ها ستون کناری در سمت راست مناسب تر هست و بعضی در چپ؛البته سلیقه ایه!
    هر چند این از اختیارات سازنده ی پوسته هست و در وردپرس پوسته ها کاملا آماده در اختیار وبلاگ نویسان قرار می گیرن(مگر اینکه امکان ویرایش خریداری بشه)
    ممنونم دوست عزیز :wink:

• The topic ‘جابجا شدن سایدبار’ is closed to new replies.