حذف كامل بلاگ و مشخصات فردي از WordPress
-
سلام،
بلاگم را از WordPress حذف كردم ولي متاسفانه هنوز ايميل آدرسم باقي مونده(چون وقتي ميخواستم بلاگ ديگهاي با همان ايميل آدرس بسازم اجازه نداد و گفت اين ايميل از قبل موجوده)چطوري بصورت كامل تمام مشخصات خودم را پاك كنم؟The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
سلام
اصلا چرا وبلاگ قبلیتون رو پاک کردین؟
در وردپرس هر نفر میتونه تعداد نامحدودی وبلاگ را به صورت همزمان اداره کنه.شما میتونین با همون ایمیل آدرس دوباره وبلاگ جدیدی بسازین و مشخصات قبلیتون رو هم میتونین تغییر بدین.
-
سپاس از شما،
ولي كلن ميخواهم آن ايميل آدرس قبليم پاك بشه و ديگه توي وردپرس نباشه،
با اين مشكل بايد چيكار كنم؟ -
متاسفانه باید بگم طبق اونچیزی که من در قسمت ساپورت انگلیسی امروز خوندم امکان پاک کردن کامل یک اکانت از وردپرس وجود نداره. چرا که این کار قبلا باعث ایجاد مشکلاتی در سرور وردپرس شده بوده.
البته شما میتونین «وبلاگتون» رو پاک کنید. ولی «اکانتی» که باهاش وبلاگ ساختین رو نه.
اما شما به راحتی میتونین اکانت خودتونو ترک کنین و اونو به صورت خصوصی در بیارین که دیگه هیچ کس نتونه به وبلاگتون وارد بشه یا اطلاعاتتون رو ببینه. (این کار رو تو قسمت settings<privacy انجام میدن که اونجا امکانات جالبی داره برای این کار)
فکر کنم فهمیده باشم شما برای چی میخواین اکانت پاک کنین.
احتمالا میخواین با همین ایمیل آدرس یک نام کاربری دیگه در وردپرس داشته باشین.برای این کار اصلا لازم نیست اکانت قبلیتون رو پاک کنین.
کافیه برین تو اکانتی که سعی داشتین پاک کنین.
اونوقت به قسمت پروفایل شخصیتون برین و آدرس ایمیل فعلیتون را عوض کنین. (میتونین از یه ایمیل آدرس سوری که تو یاهو درست میکنین برای این کار استفاده کنین)حالا آدرس ایمیل قبلی شما برای ایجاد اکانت جدید آزاد میشه. کافیه لاگ اوت کنین و به صفحه ی اول وردپرس برین و با آدرس ایمیل اصلیتون یک اکانت جدید بسازین.
البته گاها سیستم وردپرس ممکنه کمی طول بکشه تا ایمیل قبلی شما رو آزاد کنه. (البته به ندرت این اتفاق میفته ولی ممکنه بیفته).
-
فکر کنم راه حل هایی که اینجا گفتم مشکلتون رو حل کنه، ولی اگه باز هم مشکلی هست بگین، سعی میکنم کمکتون کنم.
- The topic ‘حذف كامل بلاگ و مشخصات فردي از WordPress’ is closed to new replies.