دامنه ها

• آواتار ناشناخته

با سلام دوستان عزیز
    من ارتقا را خریداری کرده ام ولی از دامنه های رایگان ان نمیتوانم استفاده کنم در بالای صفحه مدیریت این پیام (شما یک گام تا استفاده از emroozofarda.com به عنوان نشانی وب‌نوشت خود فاصله دارید. برای فعال کردن emroozofarda.com اینجا را کلیک کنید.)موجود است ولی وقتی کیلیک میکنم دیگر وبلاگم قابل رویت نیست لطفا راهنماییم کنید
    با تشکر مهدی

• آواتار ناشناخته

باسلام
    اگر امکان دارد دقیق بیان کنید چه ارتقایی را خریداری نموده اید ؟

باتشکر

• آواتار ناشناخته

با سلام و خسته نباشید
    دوست عزیز من طرح برگزیده را خریداری نموده ام (99 دلار) ولی واقعا به مشکل برخورده ام چون زبان انگلیسی بلد نیستم .غیر از مدیریت سایت پشتبانی و اموزش کار کردن با ورد پرس تمامان به انگلیسی است

• آواتار ناشناخته

باسلام مجدد خدمت کاربر عزیز
    با توجه به طرحی که خریداری نموده اید ، کافی است در پیش‌خوان به بخش فروشگاه‌ها -> دامنه‌های من مراجعه کرده و بر روی ثبت یک نام دامنه تازه کلیک کنید . پس از باز شدن فرم مربوطه ، دامنه خود را جستجو و سپس ثبت نمایید.
    بازم سوالی هست در خدمتم .

باتشکر
    موفق و پیروز باشید

• آواتار ناشناخته

با سلام و خسته نباشید
    دوست عزیز طی این سه هفته من هر کاری کردم موفق به درست کردن دامنه جدید نشدم راهی را که شما گفتید را هم امتحان کردم و لی باز هم موفق نشدم همه راههایی را که امتحان کردم در اخر DNS میخواد اگه یک فیلم اموزشی به زبان ساده یا وبسایتی که به زبان ساده اموزش داده باشد سراغ دارید لطفا اگر ممکن است معرفی کنید چون به این نحو واقعا برای من که زبان انگلیسی بلد نیستم مشگله که بتونم موفق بشوم
    با تشکر

• آواتار ناشناخته

باسلام خدمت کاربر عزیز
    فیلمی که وجود ندارد اما شما می توانید از پیوند زیر کمک بگیرید . این پیوند به زبان انگلیسی و مصور است . امیدوارم مشکلتان حل شود .
    https://en.support.wordpress.com/change-name-servers/

در صورت که سوالی دارید در خدمتم…
    موفق و پیروز باشید

• The topic ‘دامنه ها’ is closed to new replies.