درون ریزی از طریق rss انجمنی که از سیستم SMF استفاده میکنه
-
من سیستمی که برای صفحه اول وبسایتم انتخاب کردم WordPress هست.
اما حالا میخوام پست هایی که در انجمن زدم ( بعضی از قسمت ها ) رو به ووردپرس انتقال بدم. دیدم که در قسمت درون ریزی میشه از این امکان استفاده کرد اما اونجا فایل rss رو میخواد. من فایلی رو برای این کار به چه نحوی و با چه نرم افزاری باید تولید کنم.راه دیگری به جز استفاده از rss برای import کردن مطالب وجود داره؟
متشکرم
-
باسلام خدمت كاربر عزيز
شما ابتدا بايد از مطالب انجمن خود يك نسخه پشتيبان تهيه كنيد . ( صفحه rss انجمن خود را بر روي كامپيوتر ذخيره كنيد . )
سپس در بخش » ابزارها –> درون ريزي » اين فايل xml را وارد كنيد .
تمام مطالب منتقل خواهند شد .
اين روش براي تمام سرويس هاي وبلاگ نويسي نظير بلاگفا و … تست شده است . اما بعيد مي دانم براي انجمن ها اين روش به خوبي كار كند .
البته مي توانيد از لينك زير براي خروجي گرفتن مطالب تا حدودي كمك بگيريد :مهاجرت؛ انتقال وبلاگ از هر جا به هر جا؛ سرویسهای وطنی، وردپرس، بلاگر
-
از پاسخ شما متشکرم.
یک ایده ای به ذهنم رسید ( با استفاده از مطالب لینکی که لطف کردید ) , تست میکنم جوابش رو همین جا عرض میکنم. -
اگه بتونم محتوای فید رو داشته باشم میتونم اینظوری import کنم. الان فیدی که انجمن بیرون میده فقط عنوان داره و دو خط محتوا اما محتوای هر یک از عنوان ها بیشتر از 2 خط هست.
چطوری میتونم محتوای فید ها رو به طور کامل ببینم. -
منظور شما اين است كه فايل xml فقط عنوان داره ، يعني در بخش مديريت هيچ گزينه اي به نام نسخه پشتيبان نداريد ؟؟؟
اگر بتوانيد صفحه rss اي را كه انجمن براي سايت ها ارائه مي دهد را ذخيره كنيد براي درون ريزي مناسب است .
البته خيلي مشكلات زيادي وجود دارد اگر مطالب كم بود به صورت دستي منتقل مي كرديد خيلي بهتر بود .
باز هم اگر مشكلي بود اطلاع دهيد .
باتشكر
موفق باشيد -
متشکرم
منظورم اینه که وقتی فید رو نگاه میکنم فقط عنوان تاپیک ها وجود داره و محتوای پست ها نه در زمانی که میبینم و نه در زمایکی که فید رو مشاهده میکنم نمایش داده نمیشه. اگه بتونم کاری کنم که به کحتوای فید ها علاوه بر خود عنوان دسترسی داشته باشم مشکل حل میشه.
با تشکری دیگر. -
-
دوست عزيز ، از نظر من هيچ مشكلي ندارد عنوان ها را همراه با مطالب آن در rss نشان مي دهد . نظر من اين است كه شما همين فايل را به طور آزمايشي در بخش درون ريزي وردپرس در » ابزارها » آپلود نماييد سپس نتيجه را در بخش نوشته ها مشاهده نماييد . ( البته اگر فايل مورد نظر به طور كامل و بدون نقص آپلود شود و تمام مطالب منتقل شوند سيستم وردگژپرس رايانامه اي مبني بر موفقيت آميز بودن اين كار براي شما ارسال خواهد كرد ) .
در بخش مديريت گزينه اي به نام » گرفتن نسخه پشتيباني » وجود ندارد ؟
- The topic ‘درون ریزی از طریق rss انجمنی که از سیستم SMF استفاده میکنه’ is closed to new replies.